Jarenlang al komen we al op Ibiza. En altijd fluisterde mijn man en ik tegen elkaar: ‘Je zou hier maar een huis hebben…’

In 2011 lagen we met het gezin op het dak van ons gehuurde vakantie huis naar de Ibiza nacht te staren. Het was zo’n nacht vol vallende sterren en allemaal deden we een wens zonder deze uit te spreken.

Maanden later spraken mijn man en ik toch onze wens hardop naar elkaar uit. En we hadden allebei dezelfde wens: ons gedagdroom over een huis op ons geliefde eiland omzetten in realiteit. Dat is nog een hele bevalling geweest, zie blog  maar uiteindelijk is die droom uitgekomen.

En daarmee is Ibiza Dances geboren. Want nu was ik natuurlijk de vraagbaak voor vrienden en familie over wat nou echt de leukste plekjes op het eiland zijn.

En als Ibiza ambassadeur voelde ik me vanaf dat moment ook verantwoordelijk dat niemand in de tourist traps zou trappen maar dat zij, net als wij, de unieke plekjes van het eiland zouden ontdekken. Dus ik besloot een kleine facebookpagina te beginnen om deze tips te delen. Voor vrienden en familie. Nou ja dat is nu een actieve en grote community van Ibiza lovers geworden. Daar is een instagram account en de website bijgekomen. En dat is een serieus bedrijf geworden.

Gericht op: BELEVEN, WONEN & ONDERNEMEN OP IBIZA

Hoe?

Ik organiseer zakelijke netwerkbelevenissen op Ibiza. Kijk vooral even op www.CojonesClub.nl

Ik bemiddel in verkoop en long term verhuur van villa’s, appartementen en andere properties.

Ik help je met het (betrouwbaar!) huren van een auto en/of een boot.

En uiteraard deel al mijn Ibiza avonturen met jou. Via blogs, vlogs en hier en daar de tofste verscholen tips.

Geniet van Ibiza, van de tips op deze pagina en laat af en toe even een berichtje achter daar word ik dan weer heel blij van. En wellicht zien en spreken we elkaar op een van mijn Ibiza netwerkbelevenissen!

Besos,
Rianne

rianne