IbizaDances

Op zoek naar jouw droomhuis op Ibiza? Ik ben jouw wingwoman!

Een 2e huis op Ibiza, je wil ervan dromen en genieten maar er niet van wakker liggen.

In 2012 gingen wij zelf dit avontuur aan en kochten en verbouwden wij ons huis op Ibiza. En ondanks dat we het eiland al vaak hadden bezocht kwamen we erachter dat we maar weinig wisten.

Want eilandbezoeker zijn is toch echt iets heel anders dan eilandbewoner. Een waanzinnig Ibiza avontuur maar boy oh boy het was handig geweest als we een heel aantal zaken van te voren hadden geweten.

En vanuit die gedachte onstond IbizaDances, want al die onbetaalbare kennis en ervaringen die ik de afgelopen jaren heb opgedaan deel ik graag met jou.

Bespaar jezelf tijd, geld en ergenis en huur mij in als jouw wingwoman! Ik deel mijn ervaringen, netwerk, tips en kennis met jou.

Let’s Jump, Let’s Float or Let’s Fly, it’s up to you!

Als Ibizablogger deel ik de ervaringen en gedachtekronkels van mijn maffe Ibiza/Holland leven met jou. Mooie, grappige of bijzondere verhalen, overpeinzingen en ervaringen schrijf ik op om die met jou te kunnen delen in mijn blogs. Dus pak een kop thee, ga lekker op de bank zitten en veel leesplezier: https://ibizadances.com/category/blog/

En volg me vooral vooral ook op Instagram https://www.instagram.com/ibizadances/ voor toffe dagelijkse updates!

Besos,
Rianne