Being a working nomad

Being a working nomad

0

Een poosje geleden heb ik jullie gevraagd naar jullie dromen. En meteen ook maar verteld wat mijn droom is: being a working nomad. Met andere woorden nog meer op Ibiza zijn en zoveel mogelijk werken vanuit het buitenland.

Door het dit uit te spreken, via een blog….op het net!, heb ik meteen een mega stok achter de deur. Niet eentje die ik kan negeren zeg maar.

Kijk, iedereen heeft dromen (hoop ik) en de meeste van ons durven ze ook nog wel uit te spreken. Maar het laatste en belangrijkste is er dan ook naar te gaan handelen.
En dat betekent vaak het veilige/vertrouwde loslaten, je nek uitsteken, investeren, keihard knokken en vooral niet opgeven.

Ik hoor je denken; Ja genoeg zweefteverij en volg-je-dromen-gezwam Rianne, want WAT ga je dan nu concreet doen om jouw droom te verwezenlijken?

Allereerst mijn compliment aan jou voor deze scherpe vraag.

Wat ik ga doen is de Ibiza Dances website lanceren dit jaar! Oh boy oh boy Ibiza Dances wordt volwassen of nee niet volwassen. Bij volwassen denk ik aan belegen.

Maar we worden met zijn allen een nog toffere community van Ibiza lovers. Die altijd op de hoogte willen blijven van de tofste tips, leukste restaurants, verborgen baaitjes. Die willen logeren in de leukste villa’s en als een koning(in) geholpen willen worden bij autohuur op het eiland.

Voor de oplettende lezer, de naam wordt Ibiza Dances in plaats van Ibiza Villa Dances. Omdat we met zn allen ondertussen veel groter gegroeid zijn dan villaverhuur alleen.
Dat betekent voor mij dat ik de komende tijd hard aan de bak moet om de laatste puntjes op de i te zetten voor de opmaak van de website. Deze te vullen met de leukste Ibiza informatie.

En zowel in Nederland als op Ibiza op zoek ga naar samenwerkingspartners. Dat zijn merken/bedrijven die op wat voor manier dan ook verbonden zijn aan Ibiza.

Als jij daar ideëen, opmerkingen of input over hebt hoor ik het natuurlijk graag. Het is uiteindelijk bedoeld voor jullie!

Met deze website komt mijn droom weer een stapje dichterbij omdat ik hiervoor meer op het eiland zal moeten zijn. En mijn Ibiza netwerk van maffe, leuke, gekke mensen op het eiland uit mag breiden.

Ibiza-blog-werk-work-kantoor-office

 

About author

Rianne Toussaint

IbizaDances is een Ibiza lifestyle brand. Ik deel hier alles wat ik ontdek op en over Ibiza. Van verborgen pareltjes, favorieten, bijzondere ontmoetingen, restaurants, bars, de mooiste baaitjes, blogs en nog veel meer. Ik spring overal in zolang het maken heeft met Ibiza en avontuur. Are you ready to jump in with me?

Your email address will not be published. Required fields are marked *