Beste boten op Ibiza

Beste boten op Ibiza

1

Of je nou kiest voor een zeilboot of een ribboot varen rondom Ibiza is gegarandeerd genieten!

‘The best way to enjoy the sea and the beautiful beaches of Ibiza & Formentera’.

Ik help je graag met het regelen van een heerlijke dag varen op jouw privé boot.

Prijzen vanaf:  680,- op een heerlijk zeiljacht, inclusief schipper en brandstof of 450,- excl schipper en brandstof op je eigen rib boat. Stuur me een berichtje en ik zorg dat je zo snel mogelijk de IbizaDances ‘Rock the boat’ folder in je mailbox hebt.

Rianne@IbizaDances.com

Ibiza-boot-huren Ibiza-boot-huren Ibiza-boot-huren

About author

Rianne Toussaint

IbizaDances is een Ibiza lifestyle brand. Ik deel hier alles wat ik ontdek op en over Ibiza. Van verborgen pareltjes, favorieten, bijzondere ontmoetingen, restaurants, bars, de mooiste baaitjes, blogs en nog veel meer. Ik spring overal in zolang het maken heeft met Ibiza en avontuur. Are you ready to jump in with me?

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *