Beste boten op Ibiza

Beste boten op Ibiza

6 views
1

Of je nou kiest voor een zeilboot of een ribboot varen rondom Ibiza is gegarandeerd genieten!

‘The best way to enjoy the sea and the beautiful beaches of Ibiza & Formentera’.

Ik help je graag met het regelen van een heerlijke dag varen op jouw privé boot.

Prijzen vanaf:  680,- op een heerlijk zeiljacht, inclusief schipper en brandstof of 450,- excl schipper en brandstof op je eigen rib boat. Stuur me een berichtje en ik zorg dat je zo snel mogelijk de IbizaDances ‘Rock the boat’ folder in je mailbox hebt.

Rianne@IbizaDances.com

Ibiza-boot-huren Ibiza-boot-huren Ibiza-boot-huren

About author

Rianne Toussaint

IbizaDances is een Ibiza lifestyle brand. Ik deel hier alles wat ik ontdek op en over Ibiza. Van verborgen pareltjes, favorieten, bijzondere ontmoetingen, restaurants, bars, de mooiste baaitjes, blogs en nog veel meer. Ik spring overal in zolang het maken heeft met Ibiza en avontuur. Are you ready to jump in with me?

Comments
 • Henk v Altena#1

  11 June 2017

  Heb je voor mij de ” rock THE boot ” folder?
  Ik ben geïnteresseerd in het huren van een boot.

  Reply
  • Rianne Toussaint#2

   11 June 2017

   Hai Henk, ik heb de folder per Wetransfer jouw kant op gestuurd hoor. Als ik wat voor je kan betekenen hoor ik het graag. Groetjes, Rianne

   Reply
 • Heleen#3

  22 July 2017

  geachte Rianne,

  wij willen graag op 10-08-2017 met twaalf personen (waaronder 1 kind van 9) met een boot naar Formentera. Graag op een boot en dat we gevaren worden en ergens voor anker kunnen gaan om te zwemmen en misschien ergens te lunchen of vroeg te dineren. ik hoor graag of dit mogelijk is en wat de kosten zijn,

  groeten,

  Heleen van de Steege.

  Reply
  • Rianne Toussaint#4

   23 July 2017

   Goedemorgen Heleen,

   Wat een goed idee, varen naar Formentera is altijd een onvergetelijke heerlijke ervaring. Ik heb jou via WeTransfer de botenfolder toegezonden.

   Fijne dag! Rianne

   Reply
 • G#5

  24 October 2017

  Hoi Rianne.

  Kan je mij de boot folder doorsturen?

  Alvast bedankt.

  G

  Reply
  • Rianne Toussaint#6

   25 October 2017

   Goedemorgen Gary, de folder is via wetransfer naar jou verzonden hoor. Hele fijne dag, Rianne

   Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *