‘Bohemian Pirate’ restaurant op Ibiza

‘Bohemian Pirate’ restaurant op Ibiza

0

Wat heb ik hier genoten! Tussen de zigeunermeisjes met een traan op hun wang aan de muur, kleurrijke oma-schemerlampjes in alle hoeken en gaten, een live muzikant die een fijn 70’s reportoire speelt en veel heel veel kaarslicht. En dat in een kneiter oude finca waar de tijd heeft stilgestaan.

En dan de binnentuin: hier is geen ontwerper, designer of andere interieurguru aan te pas gekomen. Maar toch klopt het…omdat het echt is. Ook hier weer veel kaarslicht, snuisterijen en parafernalia. In mijn gedachten stel ik me de eigenaar voor als de vader van Pipi Langkous. Zo’n zeebonk met baard die na terugkomst van zijn zoveelste wereldreis een kist vol wereldschatten met de prachtigste verhalen bij zich heeft.

Als je op wikipedia ‘Bohemian Pirate’ intypt zou je bij La Finca Can Suldat terecht moeten komen….vind ik.

Dit is zo’n zeldzame Ibiza cocon waar de tijd geen vat op heeft gehad, authentiek genieten. Van een heerlijke, eenvoudige maar tongstrelende kaart. En oh ja je kunt hier bij La Finca Can Suldat ook kaasfonduen!

La finca can sulfat - Ibiza La finca can suldat - Ibiza La finca can suldat - Ibiza

 

 

 

About author

Rianne Toussaint

IbizaDances is een Ibiza lifestyle brand. Ik deel hier alles wat ik ontdek op en over Ibiza. Van verborgen pareltjes, favorieten, bijzondere ontmoetingen, restaurants, bars, de mooiste baaitjes, blogs en nog veel meer. Ik spring overal in zolang het maken heeft met Ibiza en avontuur. Are you ready to jump in with me?

Your email address will not be published. Required fields are marked *