Boot huren op Ibiza

Boot huren op Ibiza

3

Wil je een dag varen en Ibiza en Formentera ontdekken vanaf het water?

Zelfs al ken je Ibiza en/of Formentera heel erg goed, als je het eiland bekijkt en ervaart vanaf zee zul je verrast worden. Prachtige baaien, schitterende natuur, glashelder water en beachbars gezien vanaf het zee. Zo mooi.

Oh en dikke tip, sla ook Espalmador niet over!

Ik help je graag met het regelen van een heerlijke dag varen op jouw privé boot.

Prijzen vanaf:  680,- op een heerlijk zeiljacht, inclusief schipper en brandstof of 450,- excl schipper en brandstof op je eigen rib boat. Stuur me een berichtje en ik zorg dat je zo snel de IbizaDances ‘Rock the boat’ folder in je mailbox hebt.

Rianne@IbizaDances.com

boot-varen-ibiza boot-varen-ibiza boot-ibiza-huren

 

About author

Rianne Toussaint

IbizaDances is een Ibiza lifestyle brand. Ik deel hier alles wat ik ontdek op en over Ibiza. Van verborgen pareltjes, favorieten, bijzondere ontmoetingen, restaurants, bars, de mooiste baaitjes, blogs en nog veel meer. Ik spring overal in zolang het maken heeft met Ibiza en avontuur. Are you ready to jump in with me?

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *