Chimichurri if you’re hungry

Chimichurri if you’re hungry

0

Echt waar, ik denk dat ik meer dan 100x langs dit restaurant ben gereden en nooit binnen geweest. Toen gisteravond, avond in december, het restaurant waar we heen wilden gesloten bleek te zijn kwam ik hier terecht. And praise Tanit for that!

Dit is echt een ‘diamond in disguise’ een ruwe diamant dat wel. Denk aan spaanse inrichting opgefleurd met vrolijke kussentjes.  Zo’n lange donkerbruine, authentieke bar die vol staat met wijn, absinthe, likeur en andere liquid spirit. En een knapperend houtvuur (want december remember).

En dan nu over het eten….op de kaart staat argentijnse steak, tuna tataki, ebi tempura (garnalen in een beslagje) met wasabi mayonaise, gegrilde tonijn en nog veel meer. Ik weet niet wat jij nu denkt, maar de arrogante kant in mij dacht: ‘Dat kan natuurlijk nooit goed zijn, van hompen vlees naar verfijnde aziatische dishes’.

Maar wat had ik het mis! Alles was fantastisch. Het kan niet anders dan dat de kok meerdere personlijkheden heeft (van Argentijns tot Thais) want het was een feestje van verse producten en verfijnde smaken. In een steakhouse sfeertje. En dan zou ik bijna vergeten dat de 2 gastvrouwen enorm gastvrij zijn én precies weten wat ze doen.

Chimichurri ligt aan de linkerkant van aan de weg als je San José uitrijdt richting San Antonio.

Ik word zo blij van dit soort ontdekkingen. Ik wil  het in de zomer nog een keer overdoen in de binnentuin van dit restaurant, want het is nota bene bij mij ‘om de hoek’. Hoe dan ook hier ga ik vaker terugkomen.

Ibiza-restaurant-tips Ibiza-restuarnts-tips Ibiza-tips-restaurant

 

About author

Rianne Toussaint

IbizaDances is een Ibiza lifestyle brand. Ik deel hier alles wat ik ontdek op en over Ibiza. Van verborgen pareltjes, favorieten, bijzondere ontmoetingen, restaurants, bars, de mooiste baaitjes, blogs en nog veel meer. Ik spring overal in zolang het maken heeft met Ibiza en avontuur. Are you ready to jump in with me?

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *