Chimichurri if you’re hungry

Chimichurri if you’re hungry

3 views
0

Echt waar, ik denk dat ik meer dan 100x langs dit restaurant ben gereden en nooit binnen geweest. Toen gisteravond, avond in december, het restaurant waar we heen wilden gesloten bleek te zijn kwam ik hier terecht. And praise Tanit for that!

Dit is echt een ‘diamond in disguise’ een ruwe diamant dat wel. Denk aan spaanse inrichting opgefleurd met vrolijke kussentjes.  Zo’n lange donkerbruine, authentieke bar die vol staat met wijn, absinthe, likeur en andere liquid spirit. En een knapperend houtvuur (want december remember).

En dan nu over het eten….op de kaart staat argentijnse steak, tuna tataki, ebi tempura (garnalen in een beslagje) met wasabi mayonaise, gegrilde tonijn en nog veel meer. Ik weet niet wat jij nu denkt, maar de arrogante kant in mij dacht: ‘Dat kan natuurlijk nooit goed zijn, van hompen vlees naar verfijnde aziatische dishes’.

Maar wat had ik het mis! Alles was fantastisch. Het kan niet anders dan dat de kok meerdere personlijkheden heeft (van Argentijns tot Thais) want het was een feestje van verse producten en verfijnde smaken. In een steakhouse sfeertje. En dan zou ik bijna vergeten dat de 2 gastvrouwen enorm gastvrij zijn én precies weten wat ze doen.

Chimichurri ligt aan de linkerkant van aan de weg als je San José uitrijdt richting San Antonio.

Ik word zo blij van dit soort ontdekkingen. Ik wil  het in de zomer nog een keer overdoen in de binnentuin van dit restaurant, want het is nota bene bij mij ‘om de hoek’. Hoe dan ook hier ga ik vaker terugkomen.

Ibiza-restaurant-tips Ibiza-restuarnts-tips Ibiza-tips-restaurant

 

About author

Rianne Toussaint

IbizaDances is een Ibiza lifestyle brand. Ik deel hier alles wat ik ontdek op en over Ibiza. Van verborgen pareltjes, favorieten, bijzondere ontmoetingen, restaurants, bars, de mooiste baaitjes, blogs en nog veel meer. Ik spring overal in zolang het maken heeft met Ibiza en avontuur. Are you ready to jump in with me?

Comments
 • Alie Crezee#1

  29 January 2017

  Waar vind ik dat restaurant dat zo aanbevolen wordt

  Reply
  • Rianne Toussaint#2

   29 January 2017

   Hai Alie, google Chimichurri Ibiza en je vindt het direct. Het ligt in de buurt van San José. Heel veel plezier!

   Reply
 • Barbara#3

  10 January 2018

  Ha, vorige week exact hetzelfde meegemaakt met deze resto 🙂 Zo vaak voorbij gereden en nu toch eindelijk gestopt en binnengegaan… terwijl we eigenlijk op weg waren naar Cas Costas 🙂 Verborgen pareltje, maar uitstekend vlees, prijs-kwaliteit prima en voor ons ook vlakbij! wij gaan ook zeker terug!

  Reply
  • Rianne Toussaint#4

   10 January 2018

   Haha ja Barbara echt een superplekkie om goed en betaalbaar te eten. En ze zijn zo aardig hier. Vooral in de zomer, zittend in de tuin is het lekker genieten.

   Reply
 • Cynthia#5

  14 April 2018

  Vorig jaar mei hebben we hier gegeten op jouw aanraden. Heerlijk in de tuin met een joekel van een sangria.
  Tijdens het eten stond er country muziek op, prima maar toen ik goed luisterde hoorde ik Tjing-o-bell
  en Silent Night vrolijk in country style. Tja en dan ga je vanzelf meezingen, kan ook niet anders na die
  bel sangria. Uiteindelijk dat we weggingen zeiden we ‘ We liked the Christmas music very much!’
  Na een verbaasde blik moesten de gastvrouwen er vreselijk om lachen. Zo gingen we gierend de deur uit,
  nagenietend van het heerlijke eten en de gezelligheid van dit restaurant. Echt een aanrader!

  Reply
  • Rianne Toussaint#6

   14 April 2018

   Hahaha wat een goed verhaal Cynthia, en ja ik kan het me hier helemaal voorstellen. Want hier geen gestylde meubels en verkoop van hun eigen lijn van lounge muziek CD’s. Dus dat er nog gewoon een kerst CD in de shuffelaar zit kan hier gewoon gebeuren hahahaha. Goud!!

   Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *