De beste restaurants in Ibiza stad

De beste restaurants in Ibiza stad

2

‘Sharing is caring’ dat is wat Ibiza me geleerd heeft. En dat is hoe Ibiza Dances is ontstaan, het delen van toffe Ibiza plekjes met anderen. Dat veel mensen van Ibiza houden en graag de leuke plekken ontdekken blijkt wel uit de Ibiza Dances facebookpagina, die bekendstaat om de enorme betrokkenheid van de vrienden. Zo betrokken zelfs dat ook zij spontaan hun Ibiza parels willen delen.

Ibiza-tips-toptips

Ralf, een Ibiza Dances facebookvriend, stuurde mij spontaan zijn lijst met favoriete Ibiza plekjes toe. En natuurlijk hou ik deze, toptips by Ralf, niet voor mezelf maar deel ik die met jou. Bedankt Ralf!

. La Bodega

Tapas zoals Tapas hoort te zijn, gemoedelijke sfeer, prachtige locatie tegen de muur van de oude stad. Altijd druk en reuring, in het seizoen moet je hier echt ruim vooraf reserveren. Ook erg leuk om hier gewoon even een drankje te doen aan de bar. Fijne cocktails en je kijkt je ogen uit!

. La Brasa

Lekker eten, gezellige sfeer in de waanzinnige met bougainville begroeide stadstuin, reserveren is wel aan te raden, erg populair.

. La Oliva

Erg lekker eten, prima sfeer en erg populair. In Dalt Villa het steile straatje op na het plein. Heerlijk genieten in de middeleeuwse sfeer van Dalt Villa.

. Dalt Vila

Lekker eten, gezellig plein, prima sfeer. Vaak wel heel druk.

. El Patio

Goede Tapas, locatie is niet top, maar prima alternatief als de rest vol zit.

. El Zaguan

Tapas op een stokje (pincho), lekker en gezellig. Echte Ibiziaanse tapastent, hier gaan de locals heen. Altijd lekker druk, goede verse tapas waar ze mee rond lopen en ook nog eens heel betaalbaar.

. Sa Cova

Heerlijk eten en een goed glas wijn, rustige en gezellige plek in Sa Penya, Ibiza stad, zeker de moeite waard.

. Il Pavone

Italiaans, goed eten voor een prima prijs, gezellige locatie midden in Sa Penya, Ibiza stad.

Ibiza-tips-restaurants Ibiza-tips-restaurants Ibiza-tips-restaurants

 

About author

Rianne Toussaint

IbizaDances is een Ibiza lifestyle brand. Ik deel hier alles wat ik ontdek op en over Ibiza. Van verborgen pareltjes, favorieten, bijzondere ontmoetingen, restaurants, bars, de mooiste baaitjes, blogs en nog veel meer. Ik spring overal in zolang het maken heeft met Ibiza en avontuur. Are you ready to jump in with me?

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *