De Ibiza bijbel, een mooi kerstverhaal…ook voor ongelovigen ;-)

De Ibiza bijbel, een mooi kerstverhaal…ook voor ongelovigen ;-)

0

Een poosje geleden verklapte ik jullie in een vlog dat My Ibiza & Formentera mijn Ibiza-bijbel is. Dat boek knalt uit elkaar van de heerlijkste tips, die ik altijd gretig gebruik als ik op het eiland ben.

Het is niet eenvoudig, maar niet onmogelijk, om in Nederland dit boek te pakken te krijgen. Dus zodra er weer een nieuwe editie is koop ik die altijd direct op het eiland.

Jaren geleden is er een fijn stukje Ibiza-vibe (good vibes) in mijn hart geslopen. En ervaar ik hoe ontzettend fijn het is om te delen, om te gunnen en anderen te zien groeien.
Maar voor opportunisten heb ik een radar zo groot als de eiffeltoren, dat is wel zo fijn voor het evenwicht zeg maar.

Ik kan met een bult aan respect kijken naar mensen die totaal onbaatzuchtig delen. En die, als je ze ontmoet, ook nog eens een heerlijk senang-sfeertje om zich heen hebben hangen.

Ik heb het nu over Dianne van Bracht & Clemens van Bracht van MijntipsIbiza. Voor mij de grondleggers en pioniers op het gebied van het delen van alles wat mooi en bijzonder op Ibiza. Moderne hippies met een grenzeloze liefde voor het eiland.

Vaak krijg ik te horen: ‘Rianne die facebookpagina MijnTipsIbiza dat is toch een concurrent van jou?’
Feitelijk genomen zou dat kunnen, want we delen beiden Ibiza tips. Maar beiden doen we dat op onze eigen unieke wijze en geloven we beiden niet in concurrentie maar juist in onze verbindende factor: Ibiza.

‘Blowing at someone else’s candle doesn’t make you shine any brighter’

Hoe bedank ik deze mensen, die intussen mijn vrienden zijn geworden, voor de inspiratie die zij voor mij zijn?
Ik deed dat door slowfood voor ze te koken, samen te drinken én hen het laatste exemplaar van My Ibiza & Formentera te geven. Uiteindelijk heb ik een prachtige middag en avond gehad en ging ik met een tas vol ibiza-verhalen naar bed. Omdat je vaak meer ontvangt als je durft te geven.

Bedankt lieve Dianne & Clemens you rock!

Ibiza-blog-tips-delen

About author

Rianne Toussaint

IbizaDances is een Ibiza lifestyle brand. Ik deel hier alles wat ik ontdek op en over Ibiza. Van verborgen pareltjes, favorieten, bijzondere ontmoetingen, restaurants, bars, de mooiste baaitjes, blogs en nog veel meer. Ik spring overal in zolang het maken heeft met Ibiza en avontuur. Are you ready to jump in with me?

Your email address will not be published. Required fields are marked *