Ibiza keizer van verscholen paradijs

Ibiza keizer van verscholen paradijs

0

Deze man, deze plek… Midden tussen al het geweld van alle enorme beachclubs en hotels vol champagne en plastic geld ligt deze verborgen parel.

Zo’n plekkie waar je maar een ding hoeft te doen: jezelf zijn. Ongeacht wie je bent, wat je verdient of hoe je eruitziet. Geen onuitgesproken codes die dure zonnebrillen of chique strandkleding voorschrijft.

Nee dit plekje heeft het DNA van de eigenaar in zich. Deze eigenaar is Cesar. En Cesar is een man die oprecht gelukkig wordt van blije gasten, die heel zijn hart stort in het koken van paella (de lekkerste van het eiland wordt er gefluisterd) en die een scherp oog heeft voor, het behouden van, de authentieke schoonheid van deze waanzinnige plek aan zee.

Neem je kinderen mee en geef hen de tijd van hun leven op een jetski, waterbananaan of andere waterfun. Neem zelf nog een lekker drankje, kijk om je heen en geniet van dit Ibiza waar de tijd lijkt stil te staan. En ok, het strand is niet het allermooiste strand dat er te vinden is op het eiland. Maar deze sfeer en gastvrijheid is van een oprechte en onbetaalbare schoonheid.

Bezoek Cesars aan het strand ‘s Argamassa (net voorbij Santa Eularia) en sluit deze plek in je hart

Cesar's - ibiza- paradijs Ibiza-paradijs-strand Cesar - Ibiza-paradijs

Foto’s via facebook Cesar’s Beachbar en via Hanneke van Doorn omdat ik altijd klunzig vergeet foto’s te maken 😉

About author

Rianne Toussaint

IbizaDances is een Ibiza lifestyle brand. Ik deel hier alles wat ik ontdek op en over Ibiza. Van verborgen pareltjes, favorieten, bijzondere ontmoetingen, restaurants, bars, de mooiste baaitjes, blogs en nog veel meer. Ik spring overal in zolang het maken heeft met Ibiza en avontuur. Are you ready to jump in with me?

Your email address will not be published. Required fields are marked *