Dit heb ik nog NOOIT meegemaakt!

Dit heb ik nog NOOIT meegemaakt!

0

? Ga er maar even voor zitten want dit is een uniek verhaal ?

Soms krijg ik in mijn DM verschrikkelijk leuke post.
Geen vragen over gratis tips, geen vragen over leuke en betaalbare hotels/B&B’s, geen vragen over ‘waar vind ik nou dat bijzondere strandje’….Nee, gewoon iemand die me wat komt ‘brengen’.

Iemand die even een tof gesprekje met me aangaat, gewoon zonder iets te willen. Sterker nog, die zelfs zo’n heerlijke écht onbekende Ibiza parel met me deelt.

Zo’n tentje langs een drukke weg waar ik inderdaad al ontelbare keren langs ben gereden maar die me nooit is opgevallen.

Gisteravond gingen we er eten, en wat een tongstrelend feestje was dat! Meer dan 10 tafeltjes waren er niet en alles zat vol, om ons heen volop Spaans geratel op luid volume.

EN NU KOMT HET: we bestellen een fijne fles Verdejo waarop Dolly (I’m your happy waitress ?) zegt: This wine is offered to you by Grace…..

Ze schiet in de lach als ze ziet dat zowel bij mij als bij mijn man onze onderkaak met een oorverdovende knal op ons tafeltje klettert.
VAN GRACE?!!

Je raadt het al: dat is degene die ons de tip had gegeven en die ik gemeld had dat ik haar special tip zo waardeerde dat we ‘s avonds de proef op de som gingen nemen.

Zij heeft dus de moeite genomen om vanuit Nederland naar Dolly, the happy waitress (and owner), te bellen en dit te regelen.

Er zijn dagen dat ik wel eens denk dat ik alles rondom @ibizadances voor de kat z’n viool zit te doen. En dat de tijd die ik erin steek NOOIT uitbetaald zal gaan worden.
Maar gisteren bewees maar weer dat het de moeite waard is dankzij diamantjes zoals @grace_spiegel_paintings
Grace…wow zo enorm bedankt, we hebben genoten op jouw favo Ibiza plekkie gisteravond en het eten was zo fantastisch. Ik had pasta met verse truffel! Ik heb er de hele nacht nog van gedroomd!

Ik ben dankbaar voor waar IbizaDances nu staat, voor jou als volger en part of this wicked clan en voor mensen zoals Grace die zomaar iets ‘brengen’.

Pfff nu ik dit in de zon zit te typen maakt mijn hart een sprongetje, omdat geluk soms zo enorm eenvoudig is.

Ibiza-blog-community Ibiza-community-clan Ibiza-blog-straat

About author

Rianne Toussaint

IbizaDances is een Ibiza lifestyle brand. Ik deel hier alles wat ik ontdek op en over Ibiza. Van verborgen pareltjes, favorieten, bijzondere ontmoetingen, restaurants, bars, de mooiste baaitjes, blogs en nog veel meer. Ik spring overal in zolang het maken heeft met Ibiza en avontuur. Are you ready to jump in with me?

Your email address will not be published. Required fields are marked *