Don’t grow up it’s a trap!

Don’t grow up it’s a trap!

0

Een perfect Utopia bestaat natuurlijk helemaal niet, maar voor mij komt Ibiza aardig dichtbij.
En weet je wat ik zakelijk gezien nou het meest bijzonder vind? Dat ik IbizaDances nooit begonnen ben vanuit een money-driven oogpunt. Ik ben het beste, mooiste en meest bijzondere wat ik op het eiland vond niet voor mezelf gaan houden maar ik ben het gaan delen. Gewoon omdat ik het anderen ook gun om deze toffe plekken te bezoeken.

Daarmee is Ibiza Dances in 4 jaar tijd uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf. Waarmee ik mensen blij maak en ons eigen ‘nestje’ op het eiland kan onderhouden.

Ibiza is net als koriander; you hate it or you love it.
En de mensen die van Ibiza houden zijn vaak wat gekke avonturiers die het leven bij de strot grijpen. Want dit eiland is zowel grillig en bikkelhard als extreem genereus En dat maakt alles op het eiland precies zoals je het niet had verwacht. Deze gekke ‘randvoorwaarden’ en de mensen die daar bij horen passen mij als een jas. Geen leven vol verstandige en volwassen keuzes maar durven te vertrouwen op mijn talenten en nieuwe ontdekken door het gewoon te proberen. En nee een financiele zekerheid krijg je daar zeker niet bij, maar je wordt wel  hemelverzengend rijk in ervaringen, bijzondere ontmoetingen en levenslessen.

Als ik heel eerlijk ben is Ibiza mijn partner in crime tot het omzeilen van ingedutte volwassenheid. Don’t grow up it’s a trap! Wat Ibiza me keer op keer weer leert is: ‘Enjoy life NOW this no rehearsel’. Dus doe wat je wil doen en blijf niet vastzitten in angsten of ‘ja-maars’ maar hatseflats knijp je neus dicht en spring, want hé je weet dat je kunt zwemmen. En de rest levert hoe dan ook enorme levenswijsheden op dus spring!

En ja ik zou graag mijn Ibiza bizz uit willen breiden. Meer bloggen & vloggen over mijn Ibiza avonturen want IbizaDances.com begint steeds meer een lifestyle brand te worden. Zo bijzonder om te merken hoe graag mensen een kijkje achter de schermen van mijn Ibiza/Holland leven willen hebben.

En zoals Ibiza me dat geleerd heeft, heb ik daar geen kneiterstrak gestructureerd plan voor gemaakt. In plaats daarvan heb ik de mensen die ik al jaren voorzie van gratis tips en hulp gevraagd nu mij te helpen.
En dat werkt want zij gunnen mij groei en succes.

Mocht jij toffe zakelijke Ibiza-ideëen hebben, schroom niet laat maar weten. Wel graag ideëen waarbij ook jij laat zien graag je nek uit te willen steken en ambitieus te zijn. Want de dagelijkse ‘kun je me helpen’ mails maken niet dat ik denk dat ik samen met diegenen mn neus dicht wil knijpen en wil springen. Want dat springen dat moet je eerst alleen doen, heb ik ook gedaan. En man what a rush it is! Dat gun ik iedereen….

Besos, Rianne

Ibiza Dances Festival - Ibiza - house Ibiza - ondernemen - doen Rianne - IbizaDances - ondernemen

About author

Rianne Toussaint

IbizaDances is een Ibiza lifestyle brand. Ik deel hier alles wat ik ontdek op en over Ibiza. Van verborgen pareltjes, favorieten, bijzondere ontmoetingen, restaurants, bars, de mooiste baaitjes, blogs en nog veel meer. Ik spring overal in zolang het maken heeft met Ibiza en avontuur. Are you ready to jump in with me?

Your email address will not be published. Required fields are marked *