Drumrolls: Ik geloof niet in concurrentie

Drumrolls: Ik geloof niet in concurrentie

0

Ik had natuurlijk aangekondigd minder Ibiza tips te geven zie blog https://ibizadances.com/hoe-eerlijk-wil-je-me-hebben-mooier-kan-ik-het-niet-maken/ Maar deze wil ik echt met jullie delen.

Want dit is een site die op een oogstrelende manier de allerleukste schatten van Ibiza (en Marrakech) met je deelt. Met prachtige foto’s en heerlijke teksten. Geen usual suspects maar verborgen plekjes en hagelvers geopende restaurants. Het is een feest om deze mooie site te bezoeken en te genieten van al het moois dat het te bieden heeft.

Wat wel grappig is is dat mijn omgeving mij met gefronste wenkbrauwen aankijkt als ik vertel dat ik een blog ga wijden aan mijn crush voor ‘From Ibiza to Marrakech’ want hé dat zou je toch kunnen zien als je concurrent?

Drumrolls: Ik geloof niet in concurrentie.

Want iedereen met een Ibiza-website doet het anders en als je trouw blijft aan jezelf doe je dat altijd op een geheel eigen en unieke manier. Ik vind dat hele concurrentie gezever sowiezo nogal suf want ik ben ervan overtuigd dat jij als IbizaDances volger blij bent met een toffe Ibiza tip. En het (ook) gaan volgen van een andere website/facebookpage betekent niet dat jij dan eerst IbizaDances moet/zal gaan ontvolgen. Dat dus…er is ruimte genoeg voor iedereen.

Weer even terug naar ‘From Ibiza To Marrakech’. Al een tijdje zie ik op Facebook en Insta hun foto’s, filmpjes en teksten voorbij komen en altijd (maar echt altijd) is er zoveel aandacht besteed aan de opmaak. Alles klopt qua foto’s, kleurgebruik, lettertypes en teksten. Toen ik weer met een glimlach naar een van hun posts zat te kijken bedacht ik me: ‘Tjonge wat ontzettend stom Rianne, al tijden geniet je van alles wat dit kanaal deelt maar nog nooit heb je de moeite genomen om dat gewoon even te zeggen‘.

Ik blijf pleiten voor positiviteit en een beetje aardig zijn tegen elkaar. Want het levert altijd wat op, al is het maar een goed gevoel over jezelf.

Dus hup ik klom in de Direct Message van Instagram, en het kostte me denk ik nog geen 2 minuten om in een paar regels mijn liefde te verklaren. Moeite van niks maar groot plezier. Want ik kreeg al snel een reactie terug, vol dank en het voorstel van From Ibiza to Marrakech om een blog over IbizaDances te schrijven….dat was wel het laatste waar ik aan gedacht had. Maar dat is dus wel wat ik ‘herkende’: het elkaar supporten en niet geloven in concurrentie.

Dus neem vooral een kijkje en als jij nou denkt: ‘tjeetje dat is mooie website‘ dan is het goed om te weten dat Stephanie (de eigenaresse van From Ibiza to Marrakech) ook websites bouwt. Nog een dikke tip! 😉 Volgen en smullen!

Website: http://fromibizatomarrakech.weebly.com/ibiza.html

Facebook: https://www.facebook.com/fromibizatomarrakech/ —->> Volgen en smullen!

Heel veel lees- en kijk plezier lieve IbizaDances vrienden!

Besos, Rianne

Ibiza - blog - ibizatips Ibiza - Blog -Tips Ibiza - Blog - Tips

PS. de prachtige foto’s bij dit blog zijn afkomstig van de website van From Ibiza to Marrakech.

 

About author

Rianne Toussaint

IbizaDances is een Ibiza lifestyle brand. Ik deel hier alles wat ik ontdek op en over Ibiza. Van verborgen pareltjes, favorieten, bijzondere ontmoetingen, restaurants, bars, de mooiste baaitjes, blogs en nog veel meer. Ik spring overal in zolang het maken heeft met Ibiza en avontuur. Are you ready to jump in with me?

Your email address will not be published. Required fields are marked *