Een dagje paradijs op de fiets

Een dagje paradijs op de fiets

0

Een dagje paradijs op de fiets. Man ik word altijd zo gelukkig van fietsen op de Caribbean….naast Ibiza. Want dat dit wel een Caribisch eiland lijkt bedenk je je wel 100x op zo’n dag als je fietst door dit paradijs. Ik ga er niet teveel over zeggen maar hé ‘no filter needed’!

Neem de ferry naar Formentera en huur een fiets in de haven, neem genoeg water mee en ga waar de wind je brengt. Onderweg een vers visje wegspoelen met een glas koude witte wijn in een van de heerlijke chiringuito’s (strandtentjes), een duik in de zee nemen en beetje shoppen in Sant Francesc. Zo simpel kan het leven zijn.

 

About author

Rianne Toussaint

IbizaDances is een Ibiza lifestyle brand. Ik deel hier alles wat ik ontdek op en over Ibiza. Van verborgen pareltjes, favorieten, bijzondere ontmoetingen, restaurants, bars, de mooiste baaitjes, blogs en nog veel meer. Ik spring overal in zolang het maken heeft met Ibiza en avontuur. Are you ready to jump in with me?

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *