Een Ibiza verhaal: 2 chica’s met ballen!

Een Ibiza verhaal: 2 chica’s met ballen!

0

De CojonesClub, unieke netwerkbelevenissen voor Nederlandse ondernemers…op Ibiza.

Het begon op Ibiza en dat blijft dan ook de thuisbasis van de CojonesClub, omdat wij geloven in écht.

Wij, dat zijn Ellen van der Geest en ik zei de gek, Rianne Toussaint. Op Ibiza liepen Ellen en ik elkaar tegen het lijf op een ondernemersdag die ik op het eiland had georganiseerd. Kneiterverschillend maar uit hetzelfde hout gesneden, want allebei houden we van mouwen opstropen en vooral doen! (vergeet hierbij vooral niet een fijne vleug humor)

Netwerken kan wel een flinke romige saus van ongedwongenheid & beleving (en vooral geen eenzijdig en hijgerig ‘halen’) krijgen vonden wij. In alle rust elkaars verhalen horen, elkaar business gunnen en elkaars netwerk delen. En zo werd de CojonesClub geboren!

Want die netwerkborrels en -bijeenkomsten blijven een uitputtingsslag, of zoals ik het ooit in een blog beschreef:

‘Soms voelde het als een netwerk-triathlon: al zwemmend, fietsend, rennend van de bitterballen, naar de bar, naar die ene persoon die je echt wil spreken.  Met de hijgende druk om het binnen de tijd te redden…en dan ook nog iets vreselijks zinnigs weten te zeggen.

Terwijl ik links en rechts afgeleid word door mede-triathleten, waarvan de meeste ook nog eens met het grootste gemak een beangstigend goede bedrijfspitch oplepelen. Het ene succesverhaal na het andere en om me heen zie ik een soort NK visitekaartjes wisselen.

 Met als gevolg: ik ben die sufferd die appelig aan het knikken en spiegelen is. Ik sla gewoon volledig dicht in deze ‘zakelijk-succes-arena.’

Oke dat moet dus anders besloten wij. In plaats van ons daarover te blijven verbazen besloten we direct tot het starten van de CojonesClub.

Een groep van ongeveer 15 rebels, mavericks en successmakers, (mannen en vrouwen) op Ibiza bij elkaar. Geen ‘succes-arena’ maar ongedwongen naar elkaar luisteren, gezamenlijke zakelijke kansen ontdekken en deze benutten. Want cojones dat is ballen durven tonen en juist de samenwerking zoeken.

Ibiza - business - netwerk

Met elkaar op zakelijk avontuur gaan, elkaars netwerk delen en business genereren.

Gericht op ondernemende mensen met ambitie en cojones. Die snappen dat je als je het slim aanpakt je, na deze Cojonesdag op Ibiza, altijd met een waardevolle koffer vol nieuw netwerk en business naar huis gaat.

Geen bedompt zaaltje maar uitzicht op een prachtige zonsondergang. Geen gortdroge spreker maar een verhaal over ondernemen in zijn puurste vorm.

En met de muzikale begeleiding van Tim Akkerman, die ook nog zijn verhaal deelt: waarom zou je een comfortabele positie als frontman van de bekende band DI-RECT achter je laten en solo, met succes, gaan pionieren? Een verhaal van lef, knokken en keihard je nek uitsteken.

Muziek als metafoor  ☞ wat is de soundtrack van jouw ambitie?

tim akkerman - ibiza - netwerk

14 september was de eerste Cojones dag, en wow Nederland barst van de ambitie want in 3 weken waren we uitverkocht! No cojones no glory!

2019 gaat een fantastisch Cojones jaar worden want er zijn weer nieuwe data én fantastische verrassingen, durf jij het aan?

http://www.CojonesClub.nl

 

About author

Rianne Toussaint

IbizaDances is een Ibiza lifestyle brand. Ik deel hier alles wat ik ontdek op en over Ibiza. Van verborgen pareltjes, favorieten, bijzondere ontmoetingen, restaurants, bars, de mooiste baaitjes, blogs en nog veel meer. Ik spring overal in zolang het maken heeft met Ibiza en avontuur. Are you ready to jump in with me?

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *