Een juweeltje

Een juweeltje

0

Denk je aan een knus huisje met een retegezellige inrichting en het meest verrukkelijk verse (vergetarisch/organisch) eten, top gastvrijheid en live muziek tijdens je diner dan denk je aan Plaisir.

Of je hier nou gaat ontbijten, lunchen of dineren alles wordt met eerlijke liefde voor je gemaakt, en dat proef je. Niet verwonderlijk ook want alles wordt hier eigenhandig en handgemaakt met eerlijke producten. Als ik het goed begrepen heb, komt het meeste (groente/fruit etc.) van wat jij op bord krijgt rechtstreeks van de boerderij van de eigenaren. Verser en duurzamer kan bijna niet.

Sssssst tussen jou en mij: nog een dikke tip, de wifi werkt hier heel erg goed. Dus ook perfect als je een beetje wil werken op een fantastische plek.

Te vinden in het ook zo heerlijk kneuterige en authentieke Santa Gertrudis. Dit restaurant is een juweeltje wat mij betreft.

Ibiza-restaurant-tips ibiza-restaurant-tips Ibiza-restaurant-tips

About author

Rianne Toussaint

IbizaDances is een Ibiza lifestyle brand. Ik deel hier alles wat ik ontdek op en over Ibiza. Van verborgen pareltjes, favorieten, bijzondere ontmoetingen, restaurants, bars, de mooiste baaitjes, blogs en nog veel meer. Ik spring overal in zolang het maken heeft met Ibiza en avontuur. Are you ready to jump in with me?

Your email address will not be published. Required fields are marked *