Geen geklooi meer!

Geen geklooi meer!

0

Ken je dat, dat je op het strand ligt en dat de wind steeds je handoek terugwaait in je gezicht…ik ben natuurlijk een beetje de koningin van de knulligheid.

Dus mij gebeurt dat vaak, net zo vaak als dat ik de handdoek weer terugduw….never ending story.

Maarrr ik moet nu mijn familie en vrienden teleur gaan stellen. Die moeten er altijd stiekem om gniffelen dat gehannes van mij op het strand met te lange, te korte of te smalle handdoeken.

Want ik heb een Ibicover set. Ja echt, een matching set! Met een cover, met van die elastische hoeken dus geen handoek-in-je-gezicht gepiel meer. En een superzise hamamdoek.

De doos waarin het bij je thuisbezorgt wordt is al een feestje, a box full of summer beach bliss. Inclusief een hele rits met kaarten met die hele fijne beachy summer vibe. Echt een gelukspakketje.

Ooh man ik zie mezelf al helemaal de blits maken met deze prachtige set…zul je zien dat mijn bikini niet waterproof is ofzo. Want geklooi blijft toch een beetje mijn middle name ­čśë

PS. Misschien overbodig maar die prachtige dame op de foto’s ben ik niet…if only.

Ibiza-Ibicover-strand Ibiza-beach-ibicover ibiza-ibicover-strand

About author

Rianne Toussaint

IbizaDances is een Ibiza lifestyle brand. Ik deel hier alles wat ik ontdek op en over Ibiza. Van verborgen pareltjes, favorieten, bijzondere ontmoetingen, restaurants, bars, de mooiste baaitjes, blogs en nog veel meer. Ik spring overal in zolang het maken heeft met Ibiza en avontuur. Are you ready to jump in with me?

Your email address will not be published. Required fields are marked *