Get lost in music

Get lost in music

0

Goed nieuws! Teatro is weer geopend en wel in de straat achter de Burger King in Ibiza stad. (Calle de Carles III Nº 24) Dezelfde crew op het podium en achter de bar, de gescheidenis zet zich gelukkig voort!

Dit schreef ik eerder: Een uniek en prachtig stukje Ibiza geschiedenis bestaat niet meer. Het machtige en beslissende pluche op Ibiza heeft besloten en haar zin gekregen. Teatro Pereyra heeft dit dit weekend (3 maart 2018) haar deuren moeten sluiten –

Het pand van Teatro Pereyra kan zo uit Cuba komen en kom je de bar binnen dan denk je ook even dat je filmset oploopt. Maar dan wel een film uit de tijd dat men nog wist hoe je stylish een cocktail dronk. Een bar met zware rode gordijn en kroonluchters, ik hou er van.

In Teatro Pereyra spelen alleen de allerbeste muzikanten een mix van soul, jazz, pop & rock. De entree is gratis maar zodra de muzikanten op het podium staan worden de drankjes dubbel zo duur. Dit is absoluut een van mijn Ibiza fave’s!

teatro-2 teatro-4 teatro-3

About author

Rianne Toussaint

IbizaDances is een Ibiza lifestyle brand. Ik deel hier alles wat ik ontdek op en over Ibiza. Van verborgen pareltjes, favorieten, bijzondere ontmoetingen, restaurants, bars, de mooiste baaitjes, blogs en nog veel meer. Ik spring overal in zolang het maken heeft met Ibiza en avontuur. Are you ready to jump in with me?

Your email address will not be published. Required fields are marked *