Geweldig design project Talamanca

Geweldig design project Talamanca

0

Altijd en tijdig op de hoogte blijven van bijzondere Ibiza properties? Volg me op Insta: https://www.instagram.com/ibizadances/

Er is weinig vergelijkbaars op de markt en de meeste appartementen zijn al verkocht.

Een mooi project en een ontwikkelaar die zijn zaakjes netjes op orde heeft..een ware verademing op Ibiza.

Fase 1 is net voor de zomer vrij gegeven en is in korte tijd volledig uitverkocht. Fase twee nu ook al voor 75% verkocht. Ze vliegen er echt uit en met reden, er verschijnt zelden iets nieuws op de markt in Talamanca en dit is echt een prachtig project.

Fase 2 bestaat uit een kleinschalig complex van 16 ultra moderne design appartementen. De locatie is super: midden in Talamanca, ’strandje, krantje, croissantje’ want de appartementen liggen op nog geen 2 minuten lopen van de zee en de bekende paseo en de leuke restaurantjes. Je hebt dus alles op gemakkelijke loopafstand.

De ontwikkelaar zet met dit ecologisch verantwoorde project echt een nieuwe maatstaf neer op Ibiza. Het zijn zeer luxe afgewerkte woningen met grote terrassen grenzend aan de woonkamer.

De glooiende houten rasters aan de gevel zijn verschuifbaar, je kunt ze open of dicht schuiven. Zo kan je spelen met de lichtinval, schaduw/ zonwering en privacy op je terras. De afwerking van de appartementen is zeer compleet met een mooie design keuken voorzien van alle gemakken en moderne en luxe badkamers uitgevoerd in micro-cement.


Alle appartementen worden verkocht inclusief een parking en een berging. Rond het gebouw wordt een fraaie Mediterrane tuin vol met inheemse beplanting aangelegd met groot privé zwembad en zonnedek.

Er zijn nog vier appartementen beschikbaar: twee penthouses en twee begane grond appartementen.

Het penthouse ‘atico 1’ is een hoek unit. Standaard heeft deze 2 slaapkamers, maar je kunt hier ook kiezen voor een variant met 3 slaapkamers. Naast het terras aan de woonkamer, is er nog een groot dakterras met privé zwembadje. Deze unit heeft geen zeezicht. Maar dat zie je ook terug in de prijs, deze is 899.000,- euro

Penthouse ‘atico 2’ heeft wél zeezicht. Deze heeft ook standaard twee slaapkamers, maar ook hier is een variant met drie slaapkamers mogelijk. Dit penthouse heeft uiteraard ook een prachtig dakterras (met nog mooier zeezicht) en een prive zwembadje. Prijs: 1.090.000,- euro.

De twee appartementen op de begane grond zijn ook bijzonder interessant. Je zit hier midden in het groen want aan de tuinen zal bijzonder veel aandacht worden besteed, je hebt echt een grote buitenruimte met de mogelijkheid om in je eigen tuin een klein zwembadje te laten maken. Dat is een optie die natuurlijk niet strikt noodzakelijk is aangezien je ook zo naar het heerlijke gemeenschappelijke zwembad loopt. Het appartement op de hoek heeft een prijs van 745.000,- euro en het tussen appartement kost 699.000,- euro.

Je betaalt in dit project in fases, het betalingsschema is zéér gunstig aangezien je tot aan de oplevering in totaal slechts 30% hoeft aan te betalen:

  1. aanbetaling van 10.000,-  (+10% VAT) om de unit te reserveren en van de markt te halen.
  2. 20% (+10% VAT) bij tekening van het koopcontract (november/december)
  3. 10% (+ 10% VAT) na ca. zes maanden wanneer de structuur staat.
  4. 70% (+10% VAT) bij oplevering mid 2021.

De reguliere betalingen zijn gegarandeerd d.m.v. een bankgarantie. De eerste aanbetaling van 10.000,- euro gaat naar een verzekerde derdenrekening. Je bent als koper dus heel goed beschermd in dit project.

Een appartement in dit project kan een zeer interessante investering zijn. Er zijn simpelweg geen vergelijkbare producten in de markt te vinden in en rond Talamanca. De locatie is zeer goed, Talamanca is een van de meeste gewilde locaties op Ibiza en een van de zones op het eiland waar de prijzen nog echt in de lift zitten. Aanbod van nieuwe woningen is er eigenlijk niet. De afwerking van deze appartement zal van een heel hoog niveau zijn. 

Er wordt volop gebruik gemaakt van de nieuwste materialen en technologieën zoals  zonnepanelen en warmtepompen alsmede de nieuwste isolatiematerialen. Daarbij wordt er veel aandacht besteed aan de buitenruimtes en tuinen en wordt het een zeer ecologisch verantwoord project. Zodra de appartementen opgeleverd zijn, is de kans op een mooie meerwaarde groot.

Oplevering van het project zal zijn rond het 3e kwartaal van 2021.

About author

Rianne Toussaint

IbizaDances is een Ibiza lifestyle brand. Ik deel hier alles wat ik ontdek op en over Ibiza. Van verborgen pareltjes, favorieten, bijzondere ontmoetingen, restaurants, bars, de mooiste baaitjes, blogs en nog veel meer. Ik spring overal in zolang het maken heeft met Ibiza en avontuur. Are you ready to jump in with me?

Your email address will not be published. Required fields are marked *