Gypsy soul restaurant

Gypsy soul restaurant

0

Psssst ken jij deze newbee in Santa Gertrudis al?

Wat een ontdekking is dit zeg. Kleurige meubels met nog fleuriger kussens, veel en grote groene planten, fijne muziek en oprecht aardig en behulpzaam personeel. Tel daar de heerlijke Mezcal cocktails (hik) en de tongstrelende sushi bij op en je hebt deze fantastische plek te pakken.

Iemand die ik sprak had het, gekscherend, zelfs over het Stendhalsyndroom toen hij deze plek voor het eerst zag:¬† ‘Volledig overrompeld raken door de schoonheid. Lichamelijke verschijnselen zijn een versnelde hartslag, duizeligheid, verwarring en flauwvallen.’

Deze parel is Gitano, wat zigeuner betekent en dat verklaart meteen de spicy inrichting. Ik hoop dat deze zigeuner zijn nomadenbloed de komende jaren in toom kan houden en nog heel lang op dit plekkie blijft wonen want ik wil vaker terugkomen.

Gitano - Santa Gertudis - restaurant Ibiza - sushi - restaurant Sushi - Ibiza - santa gertrudis

(amazing pics by Gitano facebook)

 

About author

Rianne Toussaint

IbizaDances is een Ibiza lifestyle brand. Ik deel hier alles wat ik ontdek op en over Ibiza. Van verborgen pareltjes, favorieten, bijzondere ontmoetingen, restaurants, bars, de mooiste baaitjes, blogs en nog veel meer. Ik spring overal in zolang het maken heeft met Ibiza en avontuur. Are you ready to jump in with me?

Your email address will not be published. Required fields are marked *