Het serene strandparadijs

Het serene strandparadijs

0

Deze is voor de avonturiers, degene die niet terugschrikken van een nogal uitdagende weg. De waaghalzen die alles doen om op de mooiste Ibiza plekken te komen.

Voor dat kleine selecte groepje ‘ontdekkingsreizigers’ is deze post.Want wat een fantastisch plekje is dit!

Dit is dus wel een strand voor de hele dag want die uren heb je nodig om weer de moed te verzamelen om de weg terug te rijden. Maar hé het uitzicht op de weg van en naar dit prachtplekje is adembenemend. Hoewel ik wel aan wil raden je ogen op de weg te houden en vooral het gaspedaal niet te diep in te drukken. Ga richting Portinatx en neem de afslag naar Cala d’en Serra. Volg deze weg en parkeer op de parkeerplaats bij alle andere auto’s. De rest van de afdaling doe je te voet.

Maar ik beloof je wordt beloond….zoals Ibiza dat doet. Ik ga er niet te veel over zeggen, ga het meemaken. Op dit serene prachtstrandje zit een kleine Chiringuito (strandbarretje) met eenvoudige hapjes en drankjes.

Ibiza-strand-cala d'en serra Ibiza-strand-tips Ibiza-strand-tips

 

About author

Rianne Toussaint

IbizaDances is een Ibiza lifestyle brand. Ik deel hier alles wat ik ontdek op en over Ibiza. Van verborgen pareltjes, favorieten, bijzondere ontmoetingen, restaurants, bars, de mooiste baaitjes, blogs en nog veel meer. Ik spring overal in zolang het maken heeft met Ibiza en avontuur. Are you ready to jump in with me?

Your email address will not be published. Required fields are marked *