Luisteren, kijken en intens genieten

Luisteren, kijken en intens genieten

0

Stel je wil naar een magische plek….

Zo’n plek die je ziet in een film, zo’n plek waar iedereen gelukkig van wordt. Of je nu jong of oud, Ibiza veteraan of Ibiza groentje bent. Of je hier nou komt met je gezin of met je nieuwe liefde.

Zo’n plek die, als je het kleine magische deurtje door bent, je adem beneemt omdat uitzicht het zo waanzinnig mooi is.

De magic trick: zorg dat je hier ruim op tijd bent, dat is ruim voor zonsondergang. Bestel een drankje en neem alles in je op. Het uitzicht, de zonsondergang, de gezellige drukte, de mensen om je heen, kinderen, honden en veel spaans gekwetter. Dit zijn de beste Ibiza-kado’tjes!

Op een of andere manier staat de tijd voor mij altijd stil hier in Hostal La Torre.

Ga je op zondag dan is er een DJ die ‘de zon onder draait’ hij past zijn tempo aan aan het ritme van de ondergaande zon. De laatste keer dat ik hier was zakte het laatste stukje zon in de zee met de klanken van ‘Once upon a time in the west’…..kippevel en niemand maar dan ook niemand zei iets. Luisteren, kijken en intens genieten.

Ik ga hier zelf het liefste heen om een drankje te doen en van de zonsondergang te genieten. En daarna met een grote glimlach op mijn gezicht door naar een restaurant. Tja ik ben nu eenmaal verpest met Spaanse eettijden 😉

Ibiza-verborgen-tips Ibiza-tips-borrelen Ibiza-verborgen-tips

About author

Rianne Toussaint

IbizaDances is een Ibiza lifestyle brand. Ik deel hier alles wat ik ontdek op en over Ibiza. Van verborgen pareltjes, favorieten, bijzondere ontmoetingen, restaurants, bars, de mooiste baaitjes, blogs en nog veel meer. Ik spring overal in zolang het maken heeft met Ibiza en avontuur. Are you ready to jump in with me?

Your email address will not be published. Required fields are marked *