Het echte Ibiza ontdekken met de auto

Het echte Ibiza ontdekken met de auto

0

Wil jij het echte Ibiza ontdekken? Dan is een auto een must, alleen zo kom je op de prachtigste plekken.

Ik kan dat voor je regelen, stuur me een berichtje en krijg een gratis extra bestuurder, kinderzitje of upgrade. Geen lange rijen op het vliegveld maar meteen je auto meenemen vanaf de parkeerplaats bij het vliegveld. Betaalbaar & betrouwbaar. Rianne@IbizaDances.com

Ik deel, in samenwerking met mijn autopartner, graag een aantal pareltjes met je die alleen met de auto te bereiken zijn:

#1 Es Vedra

Es Vedra is een echte mythe op het eiland wat het ook is het doet wat met je als je voor die magische rots staat. Helemaal als je erheen gaat en vanaf het platform ervoor de zonsondergang mee meemaakt. Zo oogverblindend!

Vanaf San Josep rij je richting Cala d’ Hort. Daar waar je rechtsaf moet naar Cala d’Hort ga je gewoon rechtdoor de onverharde weg op. Als je een huisje ziet met een muur eromheen ga je daar linksaf, daarna zie je na een paar honderd meter de ‘parkeerplaats’. Zet je auto neer en ga te voet verder en zie je Es Vedra vanzelf verschijnen.

Tip; neem een flesje water mee en doe goede schoenen aan.

‘No wheels no adventure’

About author

Rianne Toussaint

IbizaDances is een Ibiza lifestyle brand. Ik deel hier alles wat ik ontdek op en over Ibiza. Van verborgen pareltjes, favorieten, bijzondere ontmoetingen, restaurants, bars, de mooiste baaitjes, blogs en nog veel meer. Ik spring overal in zolang het maken heeft met Ibiza en avontuur. Are you ready to jump in with me?

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *