Ibiza Bingo, altijd prijs!

Ibiza Bingo, altijd prijs!

1

De Ibiza Bingo is een razend populaire bezigheid en bijna iedereen doet er, vaak ongemerkt, aan mee.

De cijfers vliegen je om de oren. Van het jaar waarin men voor het eerst op het eiland kwam, ‘toen de hippies nog echt in hun blote kont en op ezeltjes voorbij kwamen’. Tot de meest uiteenlopende aantallen van 3 tot wel 20…..keer wel te verstaan.

En dan gaat het om wanneer en hoe vaak je Ibiza al bezocht hebt.

Soms lijkt het wel een veiling, terwijl het zo onbelangrijk is. Want sommige mensen komen al jaaaaren (vaak dus) op het eiland en bezoeken altijd hetzelfde hotel bij Ibiza stad. Waardoor ze overal lekker dichtbij zitten van strand tot restaurants en totaal geen behoefte hebben om de rest van het eiland te gaan ontdekken.

En daar is dus helemaal niets mis mee.

Terwijl anderen tijdens hun eerste of tweede bezoek aan het eiland al het hele eiland af crossen en de meest uiteenlopende baaitjes en andere plekkies ontdekken. Ook goed!

Ik heb zelf helemaal niets met getallen, sterker nog mijn vriendin riep deze week nog dat ik helemaal geen 45 jaar ben maar 47 jaar word dit jaar…suffe gans! voegde ze er nog even liefdevol aan toe.

Vraag me dan ook niet hoe vaak ik op het eiland ben geweest, het is namelijk totaal onbelangrijk.

Ibiza is zo ongelofelijk divers en heeft zoveel verschillende kanten, kortom het is wat jij er van maakt. Ongeacht het aantal keren dat jij er bent geweest.

Voor mij is Ibiza een taaie tante waar je af en toe een robbetje mee moet vechten maar die je uiteindelijk altijd weer liefdevol omarmt. Soms keihard en vaak onbetaalbaar genereus. Ongeacht hoe vaak je haar bezoekt, wat je tijdens die bezoeken dan ook doet en wanneer je voor het eerst bij haar op bezoek ging.

Tante Ibiza vindt dat allemaal compleet onbelangrijk, hoort die aantallen niet eens en laat jou helemaal vrij. En dat is nou precies die Ibiza vibe.

Ibiza-blog-community Ibiza - hoogseizoen - rust Ibiza-ibizablogger- blog

About author

Rianne Toussaint

IbizaDances is een Ibiza lifestyle brand. Ik deel hier alles wat ik ontdek op en over Ibiza. Van verborgen pareltjes, favorieten, bijzondere ontmoetingen, restaurants, bars, de mooiste baaitjes, blogs en nog veel meer. Ik spring overal in zolang het maken heeft met Ibiza en avontuur. Are you ready to jump in with me?

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *