Ibiza Bizz – Netwerken en magazines

Ibiza Bizz – Netwerken en magazines

10 views
0

Stoere Ibiza ondernemer Cilla Verbeek over haar bedrijven www.IbizaMagazine.com & www.IbizaBusinessclub.com.

Mavericks die hun liefde voor Ibiza omzetten in business. Die het aandurven hun nek uit te steken, hun baan op te zeggen, te gaan voor wat ze écht willen en die niet dromen maar doen. Ondernemers die net gestart zijn met hun Ibiza bizz of dat al jaaaaren doen. Ik kom ze tegen tijdens mijn Ibiza-omzwervingen en luister ademloos naar hun verhalen. Verhalen die te mooi en inspirerend zijn om voor mezelf te houden.

Ik stelde ze 10 vragen en deel hier graag de avontuurlijke verhalen van deze dappere, onverschrokken maar vooral inspirerende Ibiza ondernemers.


1.Kun je wat vertellen over wie je bent en wat voor ‘Ibiza Bizz’ jij hebt?

Ik ben Cilla Verbeek moeder van een prachtige dochter en 45 jaar geleden geboren in Nijmegen maar van geest nog steeds 25 jaar. Mijn Ibiza Bizz is dat ik bladmanager ben van het mooiste en enige lifetyle magazine voor Ibiza lovers in Nederlanden en Belgie. (Ibiza Magazine) Daarnaast ben ik CEO van de IMBC businessclub. Doel van IMBC is om ondernemers in Nederland, België en Ibiza met elkaar verbinden.

2. Wat is Ibiza voor jou? En waarom ondernemen op/met dit eiland?

Ibiza is voor mij thuiskomen. Puzzels vanuit het verleden vallen op Ibizaop zijn plek. Ondernemen zit in mijn bloed, ik ben al 25 jaar zelfstandig ondernemer. Op Ibiza heb ik gemerkt dat waar ik in Nederland tegenaan liep op Ibiza juist een gunfactor is. Geen haastige zakelijke afspraken, soms wel lang op je afspraak wachten dat dan weer wel, en meer support in plaats van jaloezie. Ik ben vanuit passie en behoefte in mijn Ibiza Bizz gesprongen.

3. Waarom ben jij jouw bedrijf begonnen? Was daar een behoefte in of ben je dat gaan doen vanuit een eigen passie?

Ik ben vanuit passie en behoefte in mijn Ibiza Bizz gesprongen. Niet te lang dimdammen of kauwen op doemscenario’s, gewoon doen.

4. Welke eigenschappen heb je, volgens jou, echt nodig om succesvol te ondernemen?

Doorzettingsvermogen, out of the box denken, geloof in jezelf, creativiteit, open staan voor kritiek (en er van leren), leergierig blijven en groot durven denken.

5. Als Ibiza ondernemer moet je een beetje gek zijn, wat is jouw mafste eigenschap?

Hahaha tja go with the flow. Kansen zien, impulsief handelen en daardoor de gekste, leukste en boeienste mensen ontmoeten. Wat weer kansen oplevert.

6. Wat wil jij binnen een jaar bereikt hebben met jouw bedrijf?

Nog meer mensen happy maken. Nog groter worden met het Ibiza Magazine. Een extra magazine Ibiza Wonen (vanaf oktober 2018). En net als dit jaar weer fantastische IMBC-netwerkbijeenkomst zowel in Nederland als op Ibiza.

7. True Ibiza (hippie) legacy: hoe kunnen IbizaDances (en haar IbizaDances Friends) en jouw bedrijf elkaar helpen?

Door nog meer te gaan samenwerken. Wij vullen elkaar goed aan (offline & online) we zijn druk bezig met leuke Ibiza activiteiten die een echt kado’tje kunnen zijn voor zowel jouw IbizaDances vrienden als mijn lezers en mijn IMBC businessclubleden.

8. ‘Gratitude is the best attitude”: Wie ben jij als ondernemer dankbaar en waarom?

Mijn ouders (mijn grootste fans), mijn dochter voor haar enorme flexibiliteit en haar support.

9. Ik daag je uit…wil jij hier, met mijn IbizaDances Friends, jouw favo restaurant en strand delen en uitleggen waarom jij hier zo graag komt?  Andere Ibiza-tips zijn uiteraard ook welkom!

Ik eet heel graag mijn tapas bij Can Terra in Ibiza stad, Coco beach is een strand waar ik echt graag kom net als Maya Beach. En dan wil ik ook nog Can Pilot in San Rafel noemen en CBBC als beachclub.

10. Welke Ibiza ondernemer wil jij voorstellen voor de Ibiza-Maverick-reeks? En vertel eens wat hem/haar en zijn/haar bedrijf zo bijzonder maakt?

Graag wil ik Julie Hari van Putumayo voorstellen omdat zij een fantastische, eigenzinnige onderneemster is en omdat zij zich daarnaast inzet voor minder bedeelden op het eiland.

11. En dit is vraag nummer 11 want een beetje rebels moet je zijn als ondernemer, toch? Heb je tot slot nog een tip voor IbizaDances vrienden die ook, willen gaan, ondernemen?

Netwerken, netwerken, netwerken….kijk anders even op de website van IMBC 😉

Cilla Verbeek - Ibiza - Magazine Cilla Verbeek - Ibiza - Magazine Ibizamagazine - Ibiza - Magazine

 

 

 

 

 

About author

Rianne Toussaint

IbizaDances is een Ibiza lifestyle brand. Ik deel hier alles wat ik ontdek op en over Ibiza. Van verborgen pareltjes, favorieten, bijzondere ontmoetingen, restaurants, bars, de mooiste baaitjes, blogs en nog veel meer. Ik spring overal in zolang het maken heeft met Ibiza en avontuur. Are you ready to jump in with me?

Your email address will not be published. Required fields are marked *