Ibiza Dances Festival, where (new) friends meet!

Ibiza Dances Festival, where (new) friends meet!

0

Ik moet eerlijk zeggen dat ik blij ben dat dit een blog is en geen vlog, want ik heb geen stem meer over en zie eruit alsof ik tussen de tramdeuren heb gezeten. Maar man, man het was het waard! Want inderdaad dit weekend was er dan eindelijk ons Ibiza Dances Festival (www.IbizaDancesFestival.com). 10 uur lang knijterhard genieten van house & rock, de beste cocktails, een hippiemarkt, kampvuur, tipitenten, foodtruck en een grote bende van de meest uiteenlopende, te gekke mensen die hun toftse burning man outfit uit de kast hadden getrokken….

Ik liep halverwege de avond vanuit het toilet weer het feestgedruis in en bleef zeker 20 seconden stilstaan. Even de tijd stilzetten en verwonderd om me heen  kijken. Daar, zowel binnen als buiten, ramvolle bak waar mensen stonden te dansen, te lachen en met de muziek mee te zingen. En iedereen, echt iedereen, was zo relaxed, er onstonden nieuwe vriendschappen. En vrienden die met elkaar binnen kwamen gingen vervolgens met compleet andere mensen weer uit hun dak, wat uiteindelijk in een grote nieuwe vriendgroep weer bij elkaar kwam. Wat een heerlijke sfeer!

Om even weer te geven hoe relaxed het was: op het moment dat ik daar om me heen keek zag ik een DJ achter de booth binnen staan die we niet geboekt hadden. En zag ik buiten op de Loveclash stage een zangers die ik niet kende. Beiden klommen gewoon enthousiast en spontaan het podium op. Kijk en dat is nou precies wat ons festival een vriendenfestival maakt!

En dan Noah, mijn zoon, die samen met mijn man op het podium stond….pfff kippevel, trots, dankbaarheid en een onvergetelijke herinnering. Allebei met een gitaar in hun hand en allebei met een grote glimlach op hun gezicht. En als kers op de taart sloot Noah samen met Orson de avond ook in stijl de avond af met een echte house meets rock loveclasher: hij soleerde over een lange track die de Orson inzette…en daar reageerde het publiek fantastisch op! (Rene van der Weijde thank you for producing this masterpiece).

Noah - gitaar - Ibiza Dances Festival

Aan alle DJ’s en iedere band: jullie hebben dit festival gevormd en gemaakt tot wat het is. Een vriendenfeessie waar je ongedwongen kunt genieten en kunt zijn wie je bent. Jullie zijn de muzikale kunstenaars die hebben gezorgd voor de mooiste omlijsting denkbaar.

En het publiek, al die stoere, maffe, lieve mensen die het weer getrotseerd hadden en de basis vormen voor alles wat wij doen. Wat hebben we genoten van jullie warmte, jullie support en de enorme relaxte, free minded sfeer die jullie met elkaar gecreëerd hebben.

Special thanks voor het dreamteam van Watergoed en Margriet Haan voor de badass festival aankleding, love!

Wij kunnen alleen maar ontzettend dankbaar zijn, de plannen voor een nieuwe editie in het voorjaar vormen zich alweer. Dankjewel aan alle bijzondere mensen en hopelijk mogen we jullie weer verwelkomen in de zomer!

Besos, Rianne

 

About author

Rianne Toussaint

IbizaDances is een Ibiza lifestyle brand. Ik deel hier alles wat ik ontdek op en over Ibiza. Van verborgen pareltjes, favorieten, bijzondere ontmoetingen, restaurants, bars, de mooiste baaitjes, blogs en nog veel meer. Ik spring overal in zolang het maken heeft met Ibiza en avontuur. Are you ready to jump in with me?

Your email address will not be published. Required fields are marked *