Ibiza mijn knikkerharde tante…

Ibiza mijn knikkerharde tante…

0

We kennen allemaal de lyrische verhalen over Ibiza als magisch eiland met de tolerante sfeer en hippie-vibe. Kortom het eiland van je dromen.

Mijn ervaring is dat dat zeker zo kan zijn maar dat Ibiza een Jekyll & Hyde karakter heeft. Dat maakt haar avontuurlijk en nooit saai. Maar ook een strenge tante. Toch heb ik mijn hart verloren aan die knikkerharde tante. Want diezelfde tante kan de meest prachtige ongedwongen feestjes geven, gunt je alles als ze ‘in a good mood’ is én door haar leer ik de meest bijzondere mensen en verhalen kennen.

Mijn droom is dan ook om de komende jaren naast mijn eigen huis, mijn verhuurportefeuille verder uit te breiden. Zodat ik nog meer leuke mensen een leuk onderkomen kan geven in de zomer.
Ik hoop nog veel meer bijzondere mensen te ontmoeten op het eiland. Maar bovenal wil ik nog meer op het eiland zijn. Ons leven speelt zich nu nog voor het grootste deel in NL af. Maar als je mij vraagt: ‘Wat wil jij later worden als je groot bent’ durf ik nu te roepen: Working Nomad!

Wonen en werken vanuit NL én Ibiza.
Zo ik heb het gezegd!

‘Don’t be afraid to speak up for yourself keep fighting for your dreams’

Ibiza-tips-blog-work-werk

About author

Rianne Toussaint

IbizaDances is een Ibiza lifestyle brand. Ik deel hier alles wat ik ontdek op en over Ibiza. Van verborgen pareltjes, favorieten, bijzondere ontmoetingen, restaurants, bars, de mooiste baaitjes, blogs en nog veel meer. Ik spring overal in zolang het maken heeft met Ibiza en avontuur. Are you ready to jump in with me?

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *