Ibiza Ranch voor meatlovers

Ibiza Ranch voor meatlovers

0

Wat een plek, wat een ontdekking. En overduidelijk geen veggies paradise maar wel een garden of Eden voor meatlovers.

Het voelt een beetje alsof je uitgenodigd bent bij die leuke, stoere Uruguyaansee bebaarde vriend. Die op de pampa’s de wildste avonturen heeft beleeft. Heeft leren BBQ’en van Argentijnse grillmasters en al deze kennis en verhalen mee terug heeft genomen. Naar zijn waanzinnige funky binnentuin, waar je je meteen welkom voelt. Vruchtbare grond hier, want je zit onder de weelderig groeiende bomen en tussen de uitbundig groeiende bougainville. Heerlijk laidback sfeertje, dus bestel een fijne tequila om in de sfeer te komen en geniet!

Oei en had ik het al gehad over de geur van het prachtige vlees op de BBQ? (Zo nu en dan overgoten met wat Jack Daniels, maar het kan zijn dat ik dat er zelf bij fantaseer ;-).

Oh en niet vervelend: Live muziek op vrijdag en fijne DJ sessies op zaterdag. Who could refuse meat and music?

Punta Carretas is de plek, te vinden tussen Santa Eularia en San Carles.

Ibiza - restaurant - tips Ibiza - restaurant - tips Ibiza - restaurant - tips

 

Foto’s via de Punta Carretas facebookpage

About author

Rianne Toussaint

IbizaDances is een Ibiza lifestyle brand. Ik deel hier alles wat ik ontdek op en over Ibiza. Van verborgen pareltjes, favorieten, bijzondere ontmoetingen, restaurants, bars, de mooiste baaitjes, blogs en nog veel meer. Ik spring overal in zolang het maken heeft met Ibiza en avontuur. Are you ready to jump in with me?

Your email address will not be published. Required fields are marked *