Ibiza restaurant met uitzicht op de haven

Ibiza restaurant met uitzicht op de haven

3 views
1

Er gebeuren mooie dingen op Ibiza lieve mensen. Zoals dit leuke restaurant op een onverwacht plekkie met een waanzinnig uitzicht (poor man’s television) en supervriendelijke staff.

Hier kun je heen met de meest lastige vriend(in), familieleden of kinderen. Want geloof me hier staat ALTIJD iets op de kaart wat je lekker vindt. Van pad thai en tuna tataki tot burgers en pizza’s.

En je echt allerlastigste vriendin mag de hele avond fijne cocktails eten: ‘Vanavond eet je cosmpolitans schat ;-)’ Want de cocktails zijn hier ook errug lekker!

In Ibiza aan de boulevard van San Antonio met waanzinnig uitzicht, ga vooral op het dakterras ziiten, vind je deze fijne nieuwkomer: K vida.

Ibiza-restaurant-San Antonio Ibiza-restaurant-San Antonio Ibiza-restaurant-San Antonio

 

About author

Rianne Toussaint

IbizaDances is een Ibiza lifestyle brand. Ik deel hier alles wat ik ontdek op en over Ibiza. Van verborgen pareltjes, favorieten, bijzondere ontmoetingen, restaurants, bars, de mooiste baaitjes, blogs en nog veel meer. Ik spring overal in zolang het maken heeft met Ibiza en avontuur. Are you ready to jump in with me?

Comments
 • Renate Peters#1

  22 March 2017

  Hoi Rianne, ik volg je op insta. Wil deze zomer met Mn dochter van 17 naar Ibiza. Geen uitgaanstype. Beetje levendige omgeving is wel leuk. Autootje er bij. Kun je me helpen aan iets leuks? Hartelijke groet Renate Peters

  Reply
  • Rianne Toussaint#2

   22 March 2017

   Hai Renate,

   Ik verhuur villa’s dus ik denk dat ik je niet kan helpen. Als je levendigheid zoekt is Playa d’en Bossa wellicht een idee. Daar kan je dochter ‘s avonds uit en overdag kunnen jullie samen naar het strand. Mocht je willen dat ik een auto’tje voor jullie regel laat het maar weten. Direct op het vliegveld, geen lange rijen e n perfecte service. Veel plezier alvast! Rianne

   Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *