Ibiza Secret Dinner, 31 mei 2018

Ibiza Secret Dinner, 31 mei 2018

0

Secret Dinner by Ibiza Dances

Nog een beetje bijkomend van de snelle en enthousiaste inschrijvingen voor het eerste Secret Dinner op 18 april is er nu een volgende. Maar dan weer helemaal anders, want een andere locatie, andere chef én andere muzikanten. Maar ook dit wordt weer een prachtig, bijzonder feestje en jij bent welkom!

Belangrijk: Er is maar een beperkt aantal plaatsen, om teleurstellingen te voorkomen stuur mij zsm een mail Rianne@IbizaDances.com als je erbij wil zijn.

☞ Wat is het
Eigenlijk kan ik daar natuurlijk niet teveel over zeggen. Maar speciaal en bijzonder is het zeker. Jij eet namelijk NIET in een restaurant maar op een bijzondere, geheime locatie. Dat kan zijn in een villa, in de natuur of op welke plek dan ook.

☞ Ontmoetingen
Voor de Secret Dinners is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dit verschilt per dinner. Ongedwongenheid, plezier, humor en genieten van het eten & drinken en nieuwe mensen leren kennen staat centraal.

Ibiza - Secret Dinner - Diner

Uiteraard kan dit ook voor jou met jouw groep van bekenden georganiseerd worden.

☞ Chefs
Voor deze Secret Dinners werk ik samen met de allerbeste chefs van het eiland die werken met locale producten en die topgerechten bereiden, een kunstwerkje op je bord. Deze chefs zullen afwisselend een avond voor hun rekening nemen.

☞ Muziek
Bij iedere Secret Dinner zal er een muzikant of DJ zijn die op zijn/haar eigen unieke wijze bijdraagt aan een heerlijke sfeer.

☞ Hoe
Jij krijgt 2 uur voorafgaand aan het dinner van mij via whatsapp de geheime locatie door.

☞ Dresscode
Ja die is er dus NIET! Trek vooral aan waar jij je lekker in voelt.

☞ Kosten
De menuprijs per persoon is € 125,- inclusief een prachtig 4-gangendiner met lokale producten, goede wijn, water, een unieke ervaring, good vibes, good food, nice music en nieuwe vrienden 😉

☞ Betaling
Na een aanbetaling van 50% van de menuprijs ben jij verzekerd van een plekje aan de Secret Dinner tafel. Stuur mij een mail Rianne@IbizaDances.com om het definitief te maken.

Wij kijken uit naar jouw komst!

PS. Deze dinners zijn niet bedoeld voor kinderen.

About author

Rianne Toussaint

IbizaDances is een Ibiza lifestyle brand. Ik deel hier alles wat ik ontdek op en over Ibiza. Van verborgen pareltjes, favorieten, bijzondere ontmoetingen, restaurants, bars, de mooiste baaitjes, blogs en nog veel meer. Ik spring overal in zolang het maken heeft met Ibiza en avontuur. Are you ready to jump in with me?

Your email address will not be published. Required fields are marked *