Ibiza & structuur…hoe dan?

Ibiza & structuur…hoe dan?

0

Zeg lieve IbizaDances vriend(in), ja jij!  Ik wil even een gesprekje met jou want ik heb jouw advies nodig.

Ik heb namelijk een vraag aan jou: werk jij heel gestructureerd? En dan bedoel ik met een duidelijke planning, precies weten wat je per dag of misschien wel per week gaat doen. Met duidelijke doelen en ijzerscherpe focus.

Zeg eens eerlijk is dat hoe jij werkt? Reageer dan vooral even want op een of andere manier krijg ik dat met IbizaDances gewoon niet voor mekaar.

Voor alle duidelijkheid de agendering van de onverwachte boekingen (villa’s/auto’s/boten) lopen allemaal als een Japanse trein (op de seconde). Pfff sterker nog in mijn omgeving wordt nog wel eens gemopperd ‘Rianne, die mensen vinden het echt niet erg om heel even op een reactie te wachten, stop nou even met werken’ tja dat ingebakken verantwoordelijkheidsgevoel. Maar alles eromheen, dus alles wat met marketing, social media en mijn contact met jou te maken heeft, is zo ontzettend ‘in the moment’.

Echt waar, ik weet vandaag niet wat ik morgen op mijn social media ga plaatsen. Ik blog niet op vaste momenten. En mijn nieuwsbrieven verzend ik aan je als er genoeg tofs te melden is. In dat opzicht heb ik totaal geen planning dus.

En dat is raar. Of op zijn minst vreemd. Want in mijn andere bedrijven is er wel sprake van serieuze planning.

Stiekempjes begint zich een jeukend ‘planningverantwoordelijkheids-beestje’ onder mijn huid rond te knagen. Want als marketeer ben ik natuurlijk geabonneerd op veel van die online social-media guru’s. Je weet wel van die facebook-accounts met vrolijke vrouwen of serieuze jongens die gratis allerlei adviezen geven over online business en het inzetten van social media daarbij. Steeds hoor ik  daarbij 3 dingen: contentkalender, contentkalender en je raadt het al…contentkalender!

Je moet me echt geloven als ik zeg dat ik dat geprobeerd heb, zo’n contentkalender, heus! Maar op een of andere manier werkt dat niet met IbizaDances. Het lijkt wel of Tanit en de Ibiza spirit het niet toelaten. En het is ook uit te leggen.

Ik wil namelijk met jullie een band. En hoe doe ik dat dan als jullie reageren op een post die ik twee weken eerder heb bedacht en ingepland. En waar ik op dat moment zelf geen benul meer van heb. Of waar ik op dat moment geen gevoel meer bij heb.

Maar dat betekent wel iedere dag kneiterdruk zijn met IbizaDances en daar, misschien inefficient, veel tijd mee kwijt zijn….Maar eerlijk gezegd vind ik dat helemaal niet erg want IbizaDances en mijn contact met jullie, dat doe ik met zoveel ongelofelijk veel plezier.

Ik stel me even kwetsbaar op, soms vind ik het plaatsen van een post of vraag aan jou best spannend. Toch doe ik het omdat ik het niet kan laten het toch met jou te delen. Want ik ben benieuwd naar jou en jouw reacties, daar word ik zo bizar vrolijk van. Dat zijn de grote kleine kado’tjes, die wil ik niet missen door te gaan plannen. Bovendien blijf ik op die manier op de hoogte van wat jij wil en welke Ibiza informatie jij echt intressant vindt.

En het delen van dat plezier, de dingen die ik mag doen, mijn enthousiasme over nieuwe Ibiza ontdekkingen en de dankbaarheid naar jou die wil ik dolgraag met delen. Op de momenten dat ik dat zo voel. En niet gepland in een contentkalender.

Maar mocht jij een gouden tips hebben hoor ik het graag!

Ibiza-werk-structuur-business Ibiza-werk-business-structuur Ibiza-werk-structuur-business

 

 

About author

Rianne Toussaint

IbizaDances is een Ibiza lifestyle brand. Ik deel hier alles wat ik ontdek op en over Ibiza. Van verborgen pareltjes, favorieten, bijzondere ontmoetingen, restaurants, bars, de mooiste baaitjes, blogs en nog veel meer. Ik spring overal in zolang het maken heeft met Ibiza en avontuur. Are you ready to jump in with me?

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *