Ibiza top 3 – Restaurants San José

Ibiza top 3 – Restaurants San José

2

In en om San José vind je heerlijke, soms verborgen, restaurants. IbizaDances vriend Ralf selecteerde de leukste en daar heb ik een top 3 van gemaakt. Omdat is gebleken dat jullie dol zijn lijstjes 😉

Can Domingo

Heerlijk Italiaans eten in een oude finca of de romantische tuin van deze finca, met een prachtig uitzicht. Dit is wel een wat exclusiever plekje. Gezellig en de moeite waard. Het enige minpuntje is dat we achteraf ook nog bestek-geld (say whut?) bovenop de rekening kregen. ‘Omdat dat in Italië altijd gedaan wordt’ zei men….in de binnenlanden van Ibiza.

Ibiza-tips-restaurant Ibiza-tips-restaurant Ibiza-tip-restaurant

Es Xarcu

Top locatie, lekker eten gezellige sfeer. In het voor en najaar kan het ‘s avonds wel fris worden ivm wind. En fantastische vis, tja wat wil je ook met deze locatie pal aan zee 😉

Ibiza-tips-restaurant Ibiza-tips-top 3 Ibiza-tips- top 3

Destino

Hele bijzondere tapas, met Arabische, Aziatische en Mediterraanse invloeden, in het centrum van San José. Net als overal op Ibiza is reserveren in het hoogseizoen echt een must want vaak erg druk. Heerlijk gemoedelijk sfeertje hier.

Ibiza-tips-restaurant

About author

Rianne Toussaint

IbizaDances is een Ibiza lifestyle brand. Ik deel hier alles wat ik ontdek op en over Ibiza. Van verborgen pareltjes, favorieten, bijzondere ontmoetingen, restaurants, bars, de mooiste baaitjes, blogs en nog veel meer. Ik spring overal in zolang het maken heeft met Ibiza en avontuur. Are you ready to jump in with me?

Your email address will not be published. Required fields are marked *