IbizaDances is niet meer wat het ooit was.

IbizaDances is niet meer wat het ooit was.

1

IbizaDances is niet meer wat het ooit was. Zo, dat is eruit! Pffff ik heb daar zelf best lang over moeten doen om dat te hardop te zeggen.

4 jaar geleden ben ik vanuit enthousiasme een facebookpage begonnen met Ibiza tips. En ik weet nog dat ik dacht; ‘Het zou mooi zijn als ik ooit rond de 500 volgers krijg,’.

Het zijn er ondertussen een beetje meer, en er is een instagram account bijgekomen en een website. Het is ineens serieus zeg maar. En de tijd die ik hier insteek is ook best serieus te noemen. En ik realiseer me dat ik de afgelopen tijd afscheid heb genomen van IbizaDances zoals ik het ooit begonnen ben.

Van dit stukje ‘niemandsland’, waar ik nu met IbizaDances ben, gaan mijn handen jeuken. Maar het is vooral spannend en voelt ook best een beetje alleen. Want het is een stuk niemandsland waar de bomen helemaal vol hangen met kansen. Maar ik weet ook: ‘Alone I can do so little together we can do so much’.

Ik stuiter van alle toffe dingen die er gebeuren naar aanleiding van de groei van IbizaDances en de lancering van de website. Het gaat nu heel erg hard en daar ben ik best retetrots op, want daar heb ik hard voor geknokt. Maar ik merk ook dat er een wat minder leuke kant zit aan dit hele proces.

Want als ik de boel een beetje gestructureerd en professioneel wil laten groeien moeten er een aantal dingen veranderen. En een van die dingen zijn de financiën. Zo zit de wereld nu eenmaal in elkaar, voor niets gaat de zon op.

En ja hoor, daar issie dat woord waar ik me eigenlijk helemaal niet mee bezig wil houden: geld. Niet leuk maar wel nodig om IbizaDances te blijven ontwikkelen, nog beter te worden en jullie mooie acties te kunnen bieden.

En je mag best weten, dat vind ik best lastig. Want dat betekent ook dat ik soms mensen moet teleurstellen omdat ik simpelweg strenger moet zijn, én mijn eigen broek op moet houden. En ik ben daar zo niet van, van ‘streng’ zijn, maar ik zal wel moeten.

Door de groei van IbizaDances groeit ook de groep van IbizaDances vrienden en ik zou het liefst iedereen persoonlijk willen bedanken. Met een bak thee en dan luisteren naar jou. Wat zou jij het liefst willen zien op de website en de social media kanalen? Van welke acties word jij heel erg blij, welke merken zie jij graag gekoppeld worden aan IbizaDances en ga zo maar door. Maar dat gaat natuurlijk niet, bovendien zal een groot deel van jullie daar ook helemaal niet op zitten te wachten.

Ibiza-blog-marketing

De komende tijd zal ik mijn best doen om mooie merken, met lef en budget, te vinden die Ibiza als ijzersterk merk aan hun bedrijf willen koppelen. Merken waar jij en ik blij van worden die een link (willen) hebben met Ibiza. Van fashion, design en lifestyle naar beauty en travel. Zolang wij er maar vrolijk van worden!

Mijn droom is nu om met partners de kansen die er liggen met IbizaDances op te pakken, te delen en samen met jullie daarvan de vruchten te plukken.

En nu ga ik toch gewoon jouw hulp inroepen in de hoop dat jij me kunt helpen: Ken jij een bedrijf/merk dat Ibiza in zijn DNA heeft of wil hebben en dat past bij IbizaDances? Laat het dan vooral weten want nogmaals; ‘Alone I can do so little, together we can do so much’.

Besos, Rianne

 

About author

Rianne Toussaint

IbizaDances is een Ibiza lifestyle brand. Ik deel hier alles wat ik ontdek op en over Ibiza. Van verborgen pareltjes, favorieten, bijzondere ontmoetingen, restaurants, bars, de mooiste baaitjes, blogs en nog veel meer. Ik spring overal in zolang het maken heeft met Ibiza en avontuur. Are you ready to jump in with me?

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *