Idyllische binnentuin in San José

Idyllische binnentuin in San José

0

Iedereen die, vooral in het hoogseizoen, wel eens op Ibiza is geweest weet dat bereik en wifi wat anders werkt dan zoals wij dat in Nederland gewend zijn. En dat is natuurlijk niet vreemd met die enorme stroom toeristen die uiteraard ook allemaal gebruik willen maken van de wifi.

Mijn safe haven (met wifi) als ik buiten de deur wil werken, in een fijne omgeving en met een gezonde smoothie binnen handbereik is Raco Verd. Een idyllische binnentuin midden in San José. Ik kom hier eigenlijk nooit om ‘s avonds te eten omdat me dat, jaren geleden, niet heel erg goed bevallen is. Maar ik heb geen idee of dat inmiddels verbeterd is.

In het hoogseizoen zijn hier ook vaak toffe live optredens van te gekke bandjes. Of een ijsje eten hier met de kinderen is ook fijn want ze kunnen hier een beetje rondkuieren terwijl je zelf geniet van de meest uiteenlopende types die hier allemaal rondlopen of stilletjes genieten van hun espresso. Dikke tip: ga hier niet heen als je haast hebt…;-)

Ibiza-restaurant-tips Ibiza-tips-restaurant

About author

Rianne Toussaint

IbizaDances is een Ibiza lifestyle brand. Ik deel hier alles wat ik ontdek op en over Ibiza. Van verborgen pareltjes, favorieten, bijzondere ontmoetingen, restaurants, bars, de mooiste baaitjes, blogs en nog veel meer. Ik spring overal in zolang het maken heeft met Ibiza en avontuur. Are you ready to jump in with me?

Your email address will not be published. Required fields are marked *