Ik ben niet te koop, wel te huur

Ik ben niet te koop, wel te huur

1

Rare titel zul je denken. Oké Rianne is te huur…voordat je daar vreemde gedachten bij gaat krijgen wil ik het graag even aan je uitleggen. Want ja, ik ben inderdaad te huur.

Als marketeer heb ik altijd een ‘verhaal’ te vertellen, het hele jaar door. IbizaDances.com is enorme levendige community van dik 7.000 vrienden (Facebook & Instagram). En met die vrienden wil ik mijn nieuwe Ibiza ontdekkingen het hele jaar door delen. Kado’tjes blijven geven in de vorm van toffe tips, blogs, vlogs en vooral luisteren naar hen.

Nou ja, in ieder geval heb ik het nu weer wat rustiger en dat is fijn. En het biedt kansen. Want ik haal mijn inspiratie uit mensen.

Mensen met ambitie en lef…ondernemers met concrete bedrijfsdoelen en budget, die er vol tegenaan willen gaan om hun doelen te bereiken. Maar die nog een beetje zoeken naar hoe zij daarbij marketing & social media effectief in kunnen zetten. Voor die dappere dodo’s die snappen wat ondernemen is ben ik te huur!

Ben jij een (Ibiza) ondernemer met lef en kun je advies/coaching gebruiken om het verhaal van jouw organisatie helder te krijgen? Om dat te gebruiken als oprechte en inspirende kapstok voor al jouw uitingen. Want zonder verhaal geen luisteraars (klanten). Met behulp van marketing kun je laten zien waarom jij de prachtigste verhalen te vertellen hebt. En met behulp van social media kun je je verhalen gaan delen met jouw doelgroep. Met als resultaat trouwe (nieuwe) luisteraars/klanten.

Ik ben kneiter eerlijk met je: social media is geen wondermiddel met instant resultaat. Het is een marketingtool voor ondernemers met een lange adem. Die snappen dat iedere dag waarbij de effectieve inzet van social media uitgesteld wordt een dag is die de concurrent wél ten volle benut. En een dag is waarop jouw (potentiële) klanten graag jouw verhaal hadden willen horen.

Ben jij een ondernemer met lef en heb jij zin in een resultaatgerichte marketing energyshot?

Ik heb er zin in! Rianne@IbizaDances.com

Compu - social media - marketing Marketing - social media - Ibiza social media - marketing - ibiza

 

 

 

 

 

 

 

 

About author

Rianne Toussaint

IbizaDances is een Ibiza lifestyle brand. Ik deel hier alles wat ik ontdek op en over Ibiza. Van verborgen pareltjes, favorieten, bijzondere ontmoetingen, restaurants, bars, de mooiste baaitjes, blogs en nog veel meer. Ik spring overal in zolang het maken heeft met Ibiza en avontuur. Are you ready to jump in with me?

Your email address will not be published. Required fields are marked *