Ik geef alles GRATIS weg!

Ik geef alles GRATIS weg!

2 views
0

Zoals jullie weten deel ik met jullie mijn Ibiza avonturen, blog ik over mijn Ibiza leven én deel ik soms retetoffe Ibiza tips, met iedereen die het maar lezen wil. Dat is een behoorlijk tijdrovend klusje maar ik doe het ongelofelijk veel plezier. Vooral als jij daar als lezer leuk of enthousiast op reageert.

Ik geef dus veel (en met veel plezier) gratis weg. Omdat Ibiza me als geen ander heeft leren delen. Maar Ibiza heeft me ook geleerd dat ik goed voor mezelf moet zorgen omdat overleven op dit eiland keihard knokken is. En mijn broek ophouden gaat niet door alles gratis weg te geven. De titel klopt dus niet helemaal, maar is wel wat vaak gedacht wordt.

En superlief de aanvragen van mensen die graag even een bakkie met me willen drinken omdat zij ‘iets’ met Ibiza willen of het leuk vinden om me te ontmoeten.

Vaak zijn mijn lezers zo enthousiast dat ze me verwarren met een gratis reisleidster. Of ik via de DM of mail nog even wat tips wil geven, waar is dat baaitje te vinden en wat zijn nou echt verscholen schatten op het eiland?

Dagelijks loopt mijn mail en DM vol met dit soort vragen. Allereerst enorm bedankt voor het compliment, ik voel me gevleid. Maar als ik daar aan zou beginnen zou IbizaDances over een paar maanden al niet meer kunnen bestaan.

Als je mij verantwoordelijk maakt voor een gestructureerde en strakgeplande Ibiza-vakantie loopt alles volledig in het honderd. Ibiza is voor mij juist het loslaten van planning, go with the flow en ontspan! Maar eerst en vooral huur een auto (via mij!) en ga zelf op avontuur, ga zelf schatten ontdekken, 100x leuker.

Veel van de gevraagde informatie is te vinden door op de link te klikken in de berichten die ik deel, of even op mijn website rond te neuzen of zelf het wereldwijde web te raadplegen. Google is your best friend!

Ibiza-gratis - blog

Nog iets anders: merken en/of bedrijven die mij vragen een blog of een post voor hen te maken en die te plaatsen op mijn website/social media kanalen. Ja hoor dat kan, maar dan wel als betaalde influencer.

Om te komen tot mijn te gekke IbizaDances community van in totaal meer dan 10.000 actieve en superleuke volgers, zonder er ook maar ooit één gekocht te hebben, moet ik iedere dag mijn mouwen opstropen en keihard aan de bak. Daar zit bloed, zweet en tranen in met een prachtig resultaat…waar ik retetrots op ben. Ik zou een zakelijke klungel zijn als ik dat GRATIS weg zou gaan geven.

Soms stuurt iemand me een DM of mailtje met een concreet samenwerkingsvoorstel waarbij rekening is gehouden met het feit dat ook ik mijn broek op moet houden. Of, misschien nog wel leuker, merken en bedrijven die me in willen huren als marketeer of als influencer. Echt goud deze mensen met zo’n ondernemers-mind.

Ik wil dan ook een diepe buiging maken en de mensen bedanken die dit snappen. Lees jij dit en weet je dat jij dit bent:

NOGMAALS BEDANKT, JIJ BENT GOUD!

Mijn eigen Ibiza-trips hangen van onvoorspelbaarheid en spontane ontmoetingen & acties aan elkaar. Ik ben een volledig ongeleid projectiel. Om je een beeld te geven: ik ben wel eens op een strand in het noorden van Ibiza terecht gekomen terwijl ik onderweg was naar de haven voor een trip naar Formentera. Of ik kwam met hondenvoer (voor een zwerfhond) thuis in plaats van vis voor op de bbq.

Mijn allerbelangrijkste Ibiza tip is dan ook; go with the flow. Eerlijk is eerlijk mijn voorbeelden hoef je zeker niet op te volgen. Maar ga op avontuur en sta open voor de mensen die je tegen komt op dit eiland. Zij zullen je vertellen wat de beste verborgen plekjes zijn.

De meest bijzondere feestjes zijn niet te vinden op het net. Die krijg je, op de dag zelf want op Ibiza zijn het geen masterplanners, te horen van mensen die je ontmoet op het strand, in dat gekke winkeltje, op de markt of in de bar waar je je ochtend-espresso of kopje thee drinkt.

Kortom ik blijf met heel veel liefde alles wat ik ontdek over Ibiza met je delen maar ik ben niet je reisleidster…en daar moet je heel erg blij mee zijn!

ibiza-blog-tips Ibiza - gratis - blog Cesar's - Ibiza - strand

 

About author

Rianne Toussaint

IbizaDances is een Ibiza lifestyle brand. Ik deel hier alles wat ik ontdek op en over Ibiza. Van verborgen pareltjes, favorieten, bijzondere ontmoetingen, restaurants, bars, de mooiste baaitjes, blogs en nog veel meer. Ik spring overal in zolang het maken heeft met Ibiza en avontuur. Are you ready to jump in with me?

Your email address will not be published. Required fields are marked *