Ik heb pijn…and it feels mighty fine!

Ik heb pijn…and it feels mighty fine!

0

Het was een eureka moment.

Het moment dat mijn businesscoach bloedje nuchter in 3 woorden de conclusie van mijn situatie beschreef. Je kent het wel zo’n coach die nadat je een lang verhaal hebt afgestoken zo de kern aanprikt. En jij denkt, huh? Nee wacht even…Of ja eigenlijk wel! Ja verdomd dat is het!

Ik had mijn best gedaan om uit te leggen waar ik allemaal mee bezig ben. De initiatieven en activiteiten om met IbizaDances een badass tandje (of 20) bij te zetten. Level up! Hoeveel plezier ik er in heb wingwoman te zijn voor mensen die serieus op zoek zijn naar hun droomhuis op Ibiza.

Hoeveel energie ik daar van krijg en enorm veel kansen er ‘ineens’ op mijn pad komen. Dat ik het gevoel heb zelf vleugels te hebben en te vliegen.

Maar dat dat ook een keerzijde heeft. Namelijk achterlaten en loslaten van mensen die iets anders van mij willen of verwachten. Ik hoor het je denken: ‘dat is dus niet je doelgroep’.

Mensen die graag gratis tips over Ibiza willen krijgen. Of het leuk vinden om ‘even gezellig een bakkie’ met me te doen. Dat het soms arrogant voelt om hierop zakelijk te reageren en nee te verkopen. Of dat andere mantra: ‘Je kunt niet overal op reageren Rianne, dat gaat niet meer met in totaal meer dan 12.000 volgers‘.

En hot damn, het begint langzaamaan echt goed te voelen. Ik ga als een speer en merk dat veel IbizaDances vrienden het heerlijk vinden om met me mee te vliegen. En het bovendien een stimulans voor hen is om ook (mee) te groeien.

En dan is er nog die andere groep nieuwe, enthousiaste volgers en klanten die getriggerd worden en aansluiten bij deze toffe karavaan vol positive vibes en ambitieuze Ibizalovers, dromenjagers!

Allemaal mensen die mijn doel supporten, sommige als klant omdat ze me inhuren als hun wingwoman om samen hun droomhuis op Ibiza te vinden. En anderen die me supporten door te reageren op mijn posts, blogs en website. En die me bedanken voor het delen van al mijn gedachtekronkels, inkijkjes in mijn Holland/Ibiza leven of vlogs. Volg je me nog niet op Insta? Je bent kneiterwelkom: https://www.instagram.com/ibizadances/

Terwijl er natuurlijk ook mensen zijn die afhaken. Die het wellicht te snel vinden gaan. Of die andere verwachtingen hebben. En dat is dus helemaal prima.

En juist dat ‘helemaal prima‘ daar zit em de groeipijn. Want natuurlijk heb ik lang vastgehouden aan de overtuiging dat ik iedereen altijd te woord moest staan. Dagelijks ontvang ik tientallen mailtjes, whatsappjes en DM’s van mensen die iets van me willen. En natuurlijk doe ik nou wel stoer door te zeggen dat het helemaal prima is om niet te reageren op degenen die alleen gratis tips en adviezen willen. En over het algemeen durf ik dat ook wel te zeggen. Omdat ik dat dan ook echt zo voel, en vooral ook omdat het niet meer gaat.

Maar soms knelt het, omdat ik wil dat iedereen mee gaat in deze energieke achtbaan vol Ibiza avontuur.

Maar IbizaDances kan en wil er niet voor iedereen zijn. Want mijn buurman met last van hamertenen wil niet geholpen worden door de gynaecoloog van zijn vrouw die, met de plastic handschoenen nog aan, roept dat hij hem ook wel van zijn hamertenen of kan helpen.

Haha nee tuurlijk niet, jij wil geholpen worden door een specialist. En je kunt nu eenmaal niet specialist in alles zijn.

Dat ben ik ook niet.

In Ibiza-expertise dan weer weel, Vandaar de Wingwoman Pakketten. Want ik weet waar ik goed in ben. Simpelweg omdat ik het ‘leef’. We hebben zelf op Ibiza (in 2012) ons huis gekocht en uitgebreid verbouwd, we hebben op het eiland alles uit moeten vinden, we hebben hier een leven opgebouwd. En die, duurbetaalde want man oh man hoe anders gaat alles op het eiland, kennis en ervaring deel ik als jouw wingwoman!

Oh en die 3 woorden die mijn businesscoach bloedjenuchter tegen me zei waren: ‘Dat is groeipijn’. Waarna ze me adviseerde los te laten, nog meer mijn eigen IbizaDances groeipad te volgen. En achter me te laten wat daar niet meer bij past.

En boy, oh boy it feels good, IbizaDances gaat als een raket!

About author

Rianne Toussaint

IbizaDances is een Ibiza lifestyle brand. Ik deel hier alles wat ik ontdek op en over Ibiza. Van verborgen pareltjes, favorieten, bijzondere ontmoetingen, restaurants, bars, de mooiste baaitjes, blogs en nog veel meer. Ik spring overal in zolang het maken heeft met Ibiza en avontuur. Are you ready to jump in with me?

Your email address will not be published. Required fields are marked *