Laat je hart lezen…Ibiza style

Laat je hart lezen…Ibiza style

0

‘Listen to your heart. Even though it’s on the left, it’s always right’

Nee ik ga hier geen stukkie tikken over hekserij of voodoo sessies. Maar over een unieke en bijzondere ervaring zoals die me alleen op Ibiza kan overkomen.

Samen met 2 vriendinnetjes kreeg ik een reading van Jules Alice. Voorafgaand aan deze reading hadden wij al een paar keer heel eerlijk met elkaar besproken wat wij zakelijk en privé willen bereiken, maar dat er (soms terugkerende) omstandigheden of eigenschappen zijn die een rem zijn op die doelen.

Van Jules kregen wij een prachtige Oracle Goddess Card Reading. En laat ik heel eerlijk met je zijn, ik ben nogal nuchter in dit soort dingen. Ik heb de hinderlijke eigenschap een sceptische ‘tja het zal wel’ houding aan te nemen. Maar met Jules was het anders. Met haar had ik direct een klik. Jules is namelijk geen ‘zweefteef’ maar  down to earth en ongelofelijk grappig.

Ooit had ze alles wat een Engelse uptown girl zich kan wensen. Een leven gericht op hard werken met haar eigen bedrijf, veel reizen en geld dat vooral moest rollen. Kortom the ratrace.

Na een ondernemend avontuur in India besloot ze alles in Engeland achter zich te laten en met haar Kever naar Ibiza te rijden. De afgelopen 10 jaar vond ze op Ibiza de rust om de gaven, die ze als kind al had, de ruimte te geven er ermee aan de slag te gaan. ‘The divine innernet’ of ‘your own holy Google’ zoals zij het noemt…snap je nu dat Jules niets te maken heeft met vage hekserij of iets dergelijks?

Tijdens de reading legde Jules bij ons 3’en vrijwel direct de vinger op de ‘zere plek’. Alles wat wij eerlijk aan elkaar verteld hadden kwam aan de orde…kippevel. Of zoals zij het zelf beschrijft op haar website: ‘I usualy start by laying out 3 cards which will focus on your past, present and future to help you to understand the processes you are in, a kind of eagle view of your life in relation to your questions’.

Eigenlijk zijn dit soort ervaringen niet uit te leggen maar moet je ze meemaken. Dus mocht je nieuwsgierig zijn geworden: http://www.goddessa-ibiza.com

Dear special Jules, thank you for becoming a friend without any Mark Zuckerberg interference but as a gift from Pachamama 😉 Sending you a virtual hug, hope to see you soon!

JulesAlice - reading - tarot Tarot - reading - Ibiza Jules - medium - healer

 

About author

Rianne Toussaint

IbizaDances is een Ibiza lifestyle brand. Ik deel hier alles wat ik ontdek op en over Ibiza. Van verborgen pareltjes, favorieten, bijzondere ontmoetingen, restaurants, bars, de mooiste baaitjes, blogs en nog veel meer. Ik spring overal in zolang het maken heeft met Ibiza en avontuur. Are you ready to jump in with me?

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *