Liquid spirit…Ibiza style

Liquid spirit…Ibiza style

0

Ibiza heeft wat mij betreft één echte signature drink en dat is Sangria de Cava. Dat is een witte sangria met bubbels, dus niet de zware en mierzoete rode sangria zoals je die waarschijnlijk nog kent van je jeugdvakanties in Spanje. Tenminste zo herinner ik mijn moeder op een terrasje in Spanje. Waar ik dan van Sara, zo heet mijn moeder, het fruit uit mocht eten.

Pfff dat waren nog eens tijden, niet te moeilijk doen. Tegenwoordig is dat in overgeruleerd Nederland ondenkbaar maar dat is weer een heel ander verhaal 😉

Iedere beachbar heeft zijn eigen versie met een geheim recept. Maar altijd zit er fruit en cava in. Met daarbij fruitsap of Fanta en een flinke scheut likeur.

Mijn persoonlijk Sangria de Cava recept (maar experimenteer er vooral naar smaak mee).

Vul grote wijnglazen met:

. IJsklontjes

. Vers fruit naar keuze zoals sinaasappels, aardbeien, druiven, frambozen etc.

. Dopje Cointreau

. Scheut dubbeldrank sinasappel/aardbei smaak

. Schenk de glazen nu vol met de Cava en het feest kan beginnen, proost!

Ibiza-sangria-de-cava-drink Ibiza-sangria-de-cava

About author

Rianne Toussaint

IbizaDances is een Ibiza lifestyle brand. Ik deel hier alles wat ik ontdek op en over Ibiza. Van verborgen pareltjes, favorieten, bijzondere ontmoetingen, restaurants, bars, de mooiste baaitjes, blogs en nog veel meer. Ik spring overal in zolang het maken heeft met Ibiza en avontuur. Are you ready to jump in with me?

Your email address will not be published. Required fields are marked *