Magische Ibiza ontmoetingen: Master Gee

Magische Ibiza ontmoetingen: Master Gee

0

Ibiza, een pirateneiland vol magische mensen en magische ontmoetingen en dit is er een van.

En het verhaal begint ongeveer zo:

I said M-A-S, T-E-R, a G with a double E,
I said I go by the unforgettable name
Of the man they call the Master Gee.

Hier wordt het een beetje spannend maar als je ongeveer mijn leeftijd hebt dan herken je bovenstaande songtekst van The Sugarhill Gang.

En ik had een afspraak met Master Gee, misschien niet degene waarover The Sugarhill Gang rapt maar dat had zomaar wel gekund. Want over deze man zijn wel 20 albums vol te schrijven.

Na een roerig en turbulent leven heeft hij jaaaaren geleden zijn bestemming gevonden op Ibiza. Ergens in de buurt van San Joan ontmoet ik Gee. We wandelen kruip door, sluip door langs zijn kleine moestuin en komen uiteindelijk in zijn ‘secret garden’ terecht. De tuin achter zijn huis met aparte keuken waar all the magic happens 😉

Als klein jongetje keek hij vol bewondering naar zijn vader als die in de keuken stond. En die leerde hem hoe je de mooiste sauzen kon maken en andere fijne kneepjes van het kookvak. Dat het culinairy Master Gee zou worden stond eigenlijk al vast.

Maar bij geen enkel goed verhaal verloopt dat vervolgens ook helemaal zo. Zo ook niet bij Gee. Een stucadoorsbedrijf en DJ/Producer/Label owner Gee is het allemaal geweest of heeft het allemaal gedaan. De hele wereld reisde hij rond. En dat leverde hem een, to say the least, een roerig leven op. Verhalen die ook ‘te lezen’ over zijn gehele lichaam. Prachtige tattoeages die met elkaar een ongekend dik boek aan ervaringen en de meest fantastische levensverhalen vertellen. Van een rauw leven vol verleidingen en soms niet zulke handige keuzes naar het vinden van zijn ware ik…Wat een genot om naar deze man te luisteren als hij openhartig vertelt over zijn journey of life en zijn enorme zest for life. Zijn verhaal is nog lang niet af zoveel is wel duidelijk.

Heel even kreeg ik een kijkje in zijn keuken, of beter in zijn laboratorium. Wat deze man doet is een combinatie van hogere wiskunde, eerlijke producten, een handjevol spiritualiteit, bewuste keuzes, pure kunst en een enorme dosis liefde voor zijn vak. En daar kan hij prachtig over vertellen, this man has got a story!

De kracht van Gee is zijn absolute toewijding aan het brengen van een belevenis.

Een professionele firestarter met een signature BBQ, de OFYR. Een ronde vuurpot, met brede rand waarmee hij met de verschillende temperaturen kan ‘spelen’. En Gee zou Gee niet zijn als hij niet heel kritisch zou zijn ten aanzien van de houttypes die hij daar voor gebruikt. Alleen hout die de smaak en geur positief beïnvloeden.

Een betere ambassadeur kan OFYR zich niet wensen. Ik zag het voor het eerst op het instagram kanaal van Gee (@2chefsIbiza) de ‘rauwheid’ van het materiaal van deze BBQ en de getattoereerde handen van Gee in combinatie met de tederheid waarmee hij hierop tongstrelende gerechten grillt. Ik bleef meteen hangen bij zijn plaatjes, want ook die vertellen direct een verhaal…zoals alleen Gee dan kan.

Deze privéchef neemt zijn prachtige producten, verhalen en OFYR graag mee om jou en jouw gasten een onvergetelijke avond te bezorgen. Dus heb jij wat te vieren (zoals ‘het leven bijvoorbeeld’) als je op Ibiza bent, dan is Gee jouw man om dat als een culinaire kunstenaar kleur te geven. Een onvergetelijke avond, vol bijzondere verhalen dat kan ik garanderen.

www.2ChefsIbiza.com

Gee van D - Chef - food schefsibiza - ibiza - chef 2chefsibiza - ibiza- chef

 

 

About author

Rianne Toussaint

IbizaDances is een Ibiza lifestyle brand. Ik deel hier alles wat ik ontdek op en over Ibiza. Van verborgen pareltjes, favorieten, bijzondere ontmoetingen, restaurants, bars, de mooiste baaitjes, blogs en nog veel meer. Ik spring overal in zolang het maken heeft met Ibiza en avontuur. Are you ready to jump in with me?

Your email address will not be published. Required fields are marked *