My sweet Ibiza life

My sweet Ibiza life

1 views
0

Het is belangrijk om elkaar te steunen. Your candle doesn’t shine any brighter if you at blow some else’s candle.

Ik geloof daarin….zo stom van mijzelf dat ik zelf moeite heb om gewoon te vertellen wat ik doe. En dan vooral over mijn activiteiten voor IbizaDances.com. Dat voelt voor mij toch een beetje als opscheppen…braggadocious hoor ik Sheldon in mijn oor roepen (yep Big Bang Theory fan). Maar ik ben er klaar mee, dit is wie ik ben en wat ik doe.

Er wordt mij vaak gevraagd wat ik allemaal doe op dit gekke eiland. Zo ziet mijn agenda er voor de komende tijd er ongeveer uit:

Ok, allereerst nog wat puntjes op de i zetten in ons huis. Wat kleine laatste klusjes. Van het vervangen van een douchekop tot het kopen van nieuwe parasols en de zwembadverlichting nu eindelijk eens echt goed laten reparen. Want ja hier gaat alles op zijn Spaans en dat is echt manana, manana en dan ook nog een beetje halfbakken. En ik ben een perfectionist. We verhuren ons huis hier ook en dan ben ik een pain in the ass. Want voor mijn gasten alleen het beste. Ik krijg al pijn in mijn buik als ik er aan denk mijn gasten te moeten ontvangen in huis met achterstallig onderhoud of een liefdeloze inrichting.

Goed wat ga ik nog meer doen hier. Eind van deze maand heb ik hier een netwerkdag voor NL’se ondernemers met Ibiza business georganiseerd. Met een vriendin die mijn gasten, in een hippie VW van!, naar de lunchplek gaat rijden heb ik een afspraak. Om alles af te stemmen en te kijken hoe wat wij nog meer voor elkaar kunnen doen.

En dan hup door naar een afspraak met een waanzinnige en eigenzinnige Chef die secret dinners organiseert. Stel je voor midden in een boomgaard aan een lange tafel met alleen kaarslicht. Of op een klif met adembenemend uitzicht over zee. De locaties worden pas een paar uur voor aanvang bekend gemaakt. En dan geen jetset sfeertje ofzo maar ‘gewoon’ fantastisch en eerlijk eten en met elkaar praten, proosten, nieuwe mensen leren kennen. Ik hou van dit soort initiatieven. Met hem ga ik gezamenlijke kansen bespreken, en uiteraard wil ik zijn verhaal (over de hele wereld gezworven, bijna geen ongetatoeeerde plek op zijn lichaam en kanonvol culinaire kennis en passie) op online papier zetten.

Verdomd ik realiseer me dat ik eigenlijk al een Book of Ibiza troubadour ben! Maar dat terzijde.

En doorrr, afspraken met mensen die hun huis op het eiland door mij willen laten verhuren, een afspraak met mijn autoverhuurpartner. Bezichtigingsafspraken met klanten die mij een zoekopdracht hebben gegeven voor het vinden van een huis en een B&B. Ik ga de haven in met mijn botenbaas, Via hem verhuur ik boten aan mijn gasten. Samen met hem een eindje de haven uit varen om precies te weten wat ik verhuur. Afspraken met Ibicenco-vrienden. Restaurants bezoeken die op mijn lijstje staan en daar een review over schrijven. Buitenkussens ophalen die ik op maat heb laten maken voor de buiten chillhoeken die er zijn in Villa Dances.

Nou ja zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik hoop in ieder geval dat ik nog een dagje naar het strand kan. Hoewel een dag lang op het strand liggen niet mijn ding is. Maar het ontdekken van een onbekend strandtentje in een klein baaitje wel mijn ding is. Vooral omdat ik dat soort pareltjes dan weer kan delen hier op deze website.

En dat allemaal in de laagste versnelling. Een uur wachten op mijn afspraak (altijd afspreken op plekken met goede wifi en laptop mee) maar die dan wel eindigen in een bacchanaal met veel wijn en Hierbas. Met haast strijk je op dit eiland Pachamama tegen de haren in. Meepikken van de beroemde Ibiza sunsets en dan in stilte me helemaal te pletter genieten. Aanpassen en af en toe even de tijd stil zetten, ik ga het steeds beter leren…

Hippie-ibiza-blog Ibiza-social media-ondernemen Ibiza - villa- dances

 

About author

Rianne Toussaint

IbizaDances is een Ibiza lifestyle brand. Ik deel hier alles wat ik ontdek op en over Ibiza. Van verborgen pareltjes, favorieten, bijzondere ontmoetingen, restaurants, bars, de mooiste baaitjes, blogs en nog veel meer. Ik spring overal in zolang het maken heeft met Ibiza en avontuur. Are you ready to jump in with me?

Your email address will not be published. Required fields are marked *