My sweet Ibiza life

My sweet Ibiza life

0

Het is belangrijk om elkaar te steunen. Your candle doesn’t shine any brighter if you at blow some else’s candle.

Ik geloof daarin….zo stom van mijzelf dat ik zelf moeite heb om gewoon te vertellen wat ik zakelijk doe.

En dan vooral over mijn activiteiten voor IbizaDances.com. Dat voelt voor mij toch een beetje als opscheppen…braggadocious hoor ik Sheldon in mijn oor gillen (yep Big Bang Theory fan). Maar ik ben er klaar mee, dit is wie ik ben, ik woon deels in Nederland en deels op Ibiza.

Er wordt mij vaak gevraagd wat ik allemaal doe in Nederland en op dit gekke eiland, nou komtie:

👉 Ok, allereerst, en dat is een ongoing proces, onderhoud en klusjes aan ons huis. Van schilderwerk, het vervangen van een douchekop, kleine verbouwing, plaatsen van een houtkachel tot het kopen van nieuwe parasols en de zwembadverlichting nu eindelijk eens echt goed laten repareren. Want ja hier gaat alles op zijn Spaans en dat is echt mañana, mañana en als je niet oplet ook nog een beetje halfbakken. En ik ben een perfectionist. Ik krijg al pijn in mijn buik als ik denk aan ons huis vol achterstallig onderhoud of een liefdeloze inrichting.

Zou trouwens ook echt superdom zijn, want in Villa Dances is al zoveel tijd, geld en energie in gestoken de afgelopen jaren. Nee dat gaan we niet laten verslonzen, We zijn wel goed maar niet loco natuurlijk!

👉 Ik ben wingman (v) voor mensen die een, 2e, huis zoeken op het eiland. Maar dan wel met met écht betrouwbare mensen. En geloof me dat is op dit pirateneiland geen overbodige luxe. Van makelaar tot aannemer, architect en klusjesman tot praktisch advies ten aanzien van waar spullen te vinden en kopen. Kortom ik deel al mijn kennis, netwerk en expertise ten aanzien van wonen op Ibiza. Als jouw wingman geef ik jouw Ibiza-leven vleugels.

👉 Ik had een briljant idee voor een Ibiza sieraad en hupsakee ik nu zit midden in het proces van een waanzinnige Ibiza armbanden collectie met een groot sieraden- en accesoires merk.

👉 Natuurlijk mijn opgerichte mastermind groep, met ambitieuze en supertoffe ondernemers. Een vlijmscherpe ‘doelen & succes versneller’ waarmee ik dit jaar meetings heb door heel Europa (Ibiza, Barcelona, Azur).

👉 Het onderhouden van mijn dynamische en retewaardevolle Ibizacommunity met blogs, vlogs, foto’s bomvol positiviteit, ondernemerschap en Ibizaliefde.

👉 De verhuur van auto’s, boten en villa’s op Ibiz amet ook weer hier het allerbelangrijkste ingredient: betrouwbaarheid.

Verdomd ik realiseer me dat ik eigenlijk al een Book of Ibiza troubadour ben! Maar dat terzijde.

👉 Oei, oei en dan die leuke ondernemers die ik mag coachen op het gebied van marketing en nieuwe media, zowel in Nederland als op Ibiza. Oke ik ga even heel eerlijk met je zijn: ik zeg dus eigenlijk heel vaak ‘Nee’ tegen marketing opdrachten. Tenzij het gaat om ondernemers met lef, die (net als ik) niet geloven in concessies. Van zulke ondernemers krijg ik fietstassen vol energie! Ik als hun sparringpartner en resultaatgedreven bijter op het gebied van marketing en social media. Met andere woorden:  bedrijfsdoelen omzetten in marketingacties. Concreet, praktisch en resultaatgericht.

En dan ongeplande kansen die voorkomen waar ik graag en vol enthousiasme induik.

Komend jaar ga ik waar mogelijk meer tijd vrij maken voor een dagje strand. Hoewel een dag lang op het strand liggen niet mijn ding is. Maar het ontdekken van een onbekend strandtentje in een klein baaitje wel mijn ding is.

En dat allemaal in de laagste versnelling. Een uur wachten op mijn afspraak (altijd afspreken op plekken met goede wifi en laptop mee) maar die dan wel eindigen in een bacchanaal met veel wijn en Hierbas. Met haast strijk je op dit eiland Pachamama tegen de haren in. Meepikken van de beroemde Ibiza sunsets en dan in stilte me helemaal te pletter genieten. Aanpassen en af en toe even de tijd stil zetten, ik ga het steeds beter leren…

Hippie-ibiza-blog  Ibiza-ondernemen-business Ibiza-business-ondernemen

 

About author

Rianne Toussaint

IbizaDances is een Ibiza lifestyle brand. Ik deel hier alles wat ik ontdek op en over Ibiza. Van verborgen pareltjes, favorieten, bijzondere ontmoetingen, restaurants, bars, de mooiste baaitjes, blogs en nog veel meer. Ik spring overal in zolang het maken heeft met Ibiza en avontuur. Are you ready to jump in with me?

Your email address will not be published. Required fields are marked *