Netwerkdag voor ondernemers – UITVERKOCHT!

Netwerkdag voor ondernemers – UITVERKOCHT!

0

Voor ondernemers met cojones! Die hun Ibiza dromen waar gaan maken in 2018

Een netwerkdag voor ondernemers maar dan op de ‘Ibiza manier’. Door de groep klein te houden en een belevenis te creëeren. Hierdoor onstaat er verbinding van waaruit hele mooie samenwerkingen, hulp en kruisbestuivingen kunnen ontstaan. In een relaxte sfeer delen van ondernemersverhalen.

Niet branche gericht en géén pitches en géén sales. Maar het delen van kennis, ervaringen en netwerk. Elkaar inspireren en onderzoeken waar kansen liggen waarmee wel elkaar verder kunnen brengen…

BELANGRIJK: Dit netwerkevent zal bestaan uit een selecte groep van maximaal 10 personen dus schrijf je op tijd in. De exacte locatie, op Ibiza uiteraard!, zal de avond voorafgaand aan het event aan jou doorgegeven worden.

VOOR WIE: Voor  ondernemende Nederlanders en Belgen.

INHOUD: Een unieke belevenis gericht op kostbare en specifieke kennis en tips & tricks op het gebied van ondernemen op Ibiza.

DATUM: Vrijdag 20 april 2018

PROGRAMMA

11.00 uur

Geen powerpoint of stijve presentatie. Nee een ongedwongen keukentafelsessie…maar dan op een veranda uitkijkend over zee. Vraag het hemd van het lijf van bedrijfscoach en juridisch adviseur Laurens van den Bosch onder andere bekend van zijn ondernemers-spreekuren bij Musset in Santa Getrudis. Alles wat je wil en moet weten over ondernemen op Ibiza. Laagdrempelig en gericht op ook het onderling uitwisselen van kennis en ervaring.

13.30 uur

Rockstar chef en Ibiza ondernemer Gee van D gaat ons culinair in de watten leggen. En uiteraard mag je hem ook alles vragen over zijn Ibiza ondernemers avonturen. Hij zal niet schromen om op zijn unieke wijze een aantal rake ondernemerstips en ervaringen met je te delen. Deze man is niet alleen op culinair gebied een icoon op het eiland maar staat ook bekend om zijn prachtige knijtereerlijke levenswijsheden.

Ibiza - ondernemen - netwerkeb

15.00 uur tot ongeveer 17.00 uur

Samen gaan we naar een van de bestbewaarde geheimen van Ibiza. Een prachtige plek waar we met elkaar genieten van het adembenemde uitzicht. Onder het genot van een borrel nog verder kennismaken, visitekaartjes uitwisselen en proosten op (eventuele) mooie samenwerkingen!

Deze dag zal op unieke wijze vastgelegd worden door fotografe en Ibiza onderneemster Nathalie Vogelzang. Zij weet als geen ander hoe het is om op Ibiza te ondernemen, ook zij is meer dan bereid jouw vragen te beantwoorden en haar ervaringen te delen.
PECUNIAS: € 349,- per persoon excl btw. Inclusief de beste ‘ondernemen op Ibiza’ tips, netwerk van mede-Ibiza-ondernemers, lunch door Ibiza legende en Chef Gee van D.,trip naar een van de best bewaarde geheimen van het eiland, het uitwisselen van visitekaartjes en proosten op (eventuele) samenwerkingen.

LOCATIE: De locatie (OP IBIZA!) zal jou een de avond voorafgaand aan deze netwerkbelevenis doorgegeven worden.

Wil jij hierbij aanwezig zijn? Stuur mij dan zo snel mogelijk een mailtje: Rianne@IbizaDances.com. Dan maak ik alles voor je in orde.

Ibiza-succes-ondernemen Business - Ibiza- ondernemenIbiza - ondernemen - netwerk

About author

Rianne Toussaint

IbizaDances is een Ibiza lifestyle brand. Ik deel hier alles wat ik ontdek op en over Ibiza. Van verborgen pareltjes, favorieten, bijzondere ontmoetingen, restaurants, bars, de mooiste baaitjes, blogs en nog veel meer. Ik spring overal in zolang het maken heeft met Ibiza en avontuur. Are you ready to jump in with me?

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *