Newbee by Ibiza’s renegade master!

Newbee by Ibiza’s renegade master!

0

De man die ooit in een ver verleden het legendarische en unieke Teatro Pereyra begon laat zich door niemand weerhouden, godzijdank! Want zoals jullie wellicht weten wordt het voorbestaan van deze befaamde bar, waar livemuziek van de muren druipt, bedreigt. (Meer over Teatro: https://ibizadances.com/get-lost-in-music/)

Sinds dit seizoen (2017) is er namelijk een uniek restaurant annex jazzbar bij gekomen. Heerlijk eten onder een prachtig groen bladerendak onder het genot van jazzy tunes doorGrill live muzikanten. Ook hier weer een fantastische en unieke sfeer. Waar de nadruk in Teatro Pereyra meer ligt op cocktails en pop muziek ligt hier de focus op lekker eten en jazz muziek. Maar voor beide geldt: wat een unieke plek en wat gun ik ze hier ook weer een overweldigend succes.

Want ondanks dat de oprichter van zowel Teatro als Petit Pereyra van Nederlandse komaf is, weet juist hij de Ibicenco hippie, music en love roots te bewaken. Dus ik hoop dat deze renegade master rebels blijft en, samen met zijn familie, zijn liefde voor live muziek en het nachtleven nog lang met ons blijft delen.

Je vindt deze ‘verborgen poort’ in Talamca schuin achter La Bodega Talamanca.

Ibiza - Talamanca - Restaurant Petit Pereyra - Ibiza - restaurant

PS. Foto’s via facebookpage van Petit Pereyra

 

About author

Rianne Toussaint

IbizaDances is een Ibiza lifestyle brand. Ik deel hier alles wat ik ontdek op en over Ibiza. Van verborgen pareltjes, favorieten, bijzondere ontmoetingen, restaurants, bars, de mooiste baaitjes, blogs en nog veel meer. Ik spring overal in zolang het maken heeft met Ibiza en avontuur. Are you ready to jump in with me?

Your email address will not be published. Required fields are marked *