Wheels on fire

Wheels on fire

2 views
0

Zo’n plekje dat niet in de reisgidsen staat. Waar je weer een vleugje authentiek Ibiza ziet en voelt. Van die plekken die je niet zomaar vergeet, daar wil je toch heen? 

Alleen zijn deze plekken vaak alleen te bereiken met een auto. Ik help je daar graag mee. Niet alleen door je een aantal bijzondere tips kado te doen. Maar ook door een auto voor je te regelen.

Stuur me een berichtje en krijg een gratis extra bestuurder, kinderzitje of upgrade. Geen lange rijen op het vliegveld maar meteen je auto meenemen vanaf de parkeerplaats bij het vliegveld. Betaalbaar & betrouwbaar.

Ik deel, in samenwerking met mijn autopartner, graag een aantal pareltjes met je die alleen met de auto te bereiken zijn:

#2 Cala Llentia

Gebied: West

Hier vindt u een van de meest aparte hoeken van Ibiza dicht bij Cala Codolar, op de westelijke kust van het eiland. Hier is het strand niet zo interessant omdat zeer klein is en moeilijk toegankelijk is. Maar twee sculpturale werken liggen ernaast. De eerste heet Tijd en Ruimte en de Australische kunstenaar Andrew Rodgers kreeg deze opdracht van Guy Laliberté, oprichter van Cirque du Soleil. De verzameling, die doet denken aan het monument van Stonehenge, is samengesteld uit een dozijn stenen pilaren die een van de grootste omringt, met een vergulden punt. Het tweede werk, een paar meter verderop naar cala Codolar, hier staan twee deuren tegenover elkaar en als je er doorheen kijkt zie je het silouet van het kleine eiland Es Vedra ingelijst op de achtergrond.

2

 

About author

Rianne Toussaint

IbizaDances is een Ibiza lifestyle brand. Ik deel hier alles wat ik ontdek op en over Ibiza. Van verborgen pareltjes, favorieten, bijzondere ontmoetingen, restaurants, bars, de mooiste baaitjes, blogs en nog veel meer. Ik spring overal in zolang het maken heeft met Ibiza en avontuur. Are you ready to jump in with me?

Comments
 • wilma#1

  9 October 2017

  Hoi Rianne,

  Mag ik een prijs ontvangen voor een auto van 26 juli(18.30) tot 31 juli (06:00) 2018. 2 volwassenen, 3 kinderen (stationcar)

  Groet,
  Wilma

  Reply
 • MCJ Aarts#3

  3 October 2019

  Hoi Rianne,

  Kun je een prijsopgave maken voor een huurauto van 12-19 oktober. Voor 2 volwassenen, 2 kinderen en 1 baby. Alvast dank voor je moeite.

  Groeten Mark

  Reply
  • Rianne Toussaint#4

   3 October 2019

   Hai Mark,

   Jij ontvangt zo snel mogelijk een voorstel in je mailbox hoor!

   Gemakkelijk en betrouwbaar een auto huren:
   . Gewoon in het Nederlands met de meest enthousiaste autoverhuurster van het hele eiland.
   . Geen creditcard nodig.
   . Je auto staat voor je klaar op het vliegveld (zonder wachtrijen, bustransfers en andere ellende) in 5 minuten ga jij zo het avontuur tegemoet.
   . Je rijdt weg met een volle tank en levert de auto weer in met volle tank in, simpel.
   . Geen vage kleine lettertjes of onprettige verrassingen achteraf.

   Fijne vakantie alvast, Rianne

   Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *