Netwerkdag voor ondernemers met Ibiza Business

Netwerkdag voor ondernemers met Ibiza Business

0

Speciaal voor ondernemers met Ibiza business!

Jij bent uitgenodigd voor deze ongedwongen netwerkdag in Villa Dances Ibiza.
Met elkaar ervaringen uitwisselen, leren van elkaars belevenissen, gebruik maken van elkaars netwerk en wie weet liggen er mooie samenwerkingen in het verschiet.

In combinatie met een energieke en laagdrempelige social media (Facebook) training in de ochtend. Een heerlijke resultaatgerichte energykick.

Wil jij graag weten wat social media & facebook voor jouw merk/bedrijf kan doen? Heb jij met jouw bedrijf/merk een zakelijke Facebookpage maar vind je dat dat beter moet? Meer likes, meer interactie, meer verkoop? etc. Dan is dit het antwoord: een interactieve training waarmee jij meteen resultaatgericht aan de slag kan. Bomvol simpele trucs en onbetaalbare tips.Uiteraard met een flink stukje sprankelende marketing.

‘s Middags op weg met een vintage VW bus naar een prachtige locatie voor een waanzinnige lunch aan zee, door een unieke topchef. In stijl afsluiten met een borrel op het dakterras van Villa Dances.

Ben je niet vies van netwerken met andere Ibiza ondernemers, dan is dit jouw kans.

Let op er is nog 1 hotseat!
REAGEER DUS SNEL EN STUUR ME EEN MAIL OM JE IN TE SCHRIJVEN: Rianne@IbizaDances.com

Ibiza-business-ondernemen Vintage-Ibiza-ondernemen Gee van D - Chef - Food

Wanneer Woensdag 31 mei 2017

Waar Villa Dances, Benimussa IBIZA

Aantal Dit is een exclusieve dag voor Nederlands sprekende ondernemers met Ibiza Business. Een select gezelschap van maximaal 10 personen. (LET OP: er zijn nog maar 1 hotseat over).

Een dag vol verbinding, samenwerking, tips, tricks en good fun

. Enthousiaste ontvangst 9.30 uur

. Van 10.00 uur tot ongeveer 13.00 uur social media training met focus op facebook. Een laagdrempelige maar resultaatgerichte social media energykick voor ondernemers.

. 13.00/13.30 uur We gaan op pad met de prachtige vintage VW bus van http://www.vintagebus4rentibiza.com/ om op een bijzondere plek te gaan genieten van een heerlijke lunch aan zee. Verzorgt door de meest unieke en briljante chef van Ibiza.

Deze lunch is een fantastische gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en met elkaar te brainstormen. Over bijvoorbeeld ondernemen (op en met Ibiza), jullie doelen, ervaringen & wensen en de inzet van social media daarbij. Kortom netwerken op z’n Ibiziaans!

. 15.30 uur Vintage VW tour, een soort schoolreisje maar dan met gedreven ondernemers, langs de prachtigste plekjes van het eiland. Laat je verrassen.

. 17.00 uur Terug bij Villa Dances voor een afsluitende borrel, uitwisselen van visitekaartjes en proosten op (eventuele) mooie samenwerkingen!

Bijdrage Om de kosten te dekken vraag ik een bijdrage van € 99,- per persoon excl btw. Inclusief de beste social media tips, marketing-wijsheden, bijzondere lunch, tour in vintage VW bus, netwerken op zijn Ibiziaans, het uitwisselen van visitekaartjes en proosten op (eventuele) samenwerkingen tijdens de sunsetborrel op het dakterras van Villa Dances.

Inschrijven Let op er is nog maar 1 plek beschikbaar, dus ‘zolang de voorraad strekt’. Stuur me een berichtje om je in te schrijven: Rianne@IbizaDances.com

Info over mijn Marketing & Social Media ervaringen: http://www.Allsaint.nl

Hieronder een recensie over mijn social media sessies (Boostcamp):

 

About author

Rianne Toussaint

IbizaDances is een Ibiza lifestyle brand. Ik deel hier alles wat ik ontdek op en over Ibiza. Van verborgen pareltjes, favorieten, bijzondere ontmoetingen, restaurants, bars, de mooiste baaitjes, blogs en nog veel meer. Ik spring overal in zolang het maken heeft met Ibiza en avontuur. Are you ready to jump in with me?

Your email address will not be published. Required fields are marked *