Oogstrelend appartement Cala Vadella

Oogstrelend appartement Cala Vadella

0

Altijd en tijdig op de hoogte blijven van bijzondere Ibiza properties? Volg me op Insta: https://www.instagram.com/ibizadances/

Een buitenkans om nog dit jaar te genieten van uw eigen plek onder de zon op een van de mooiste plekjes van Ibiza!

Dit schitterende moderne design appartement ligt op een prachtige locatie aan de Zuid West kust van Ibiza.Het appartement ligt op de eerste verdieping en op de voorste rij van dit mooie nieuwbouw complex in Cala Vadella.

Er zijn twee slaapkamers en twee fraaie badkamers, een lichte woonkamer met een fraaie open keuken en een groot terras van maar liefst 27 m2. Vanaf het terras heeft u bovendien een leuk uitzicht op zee.

Het appartement is volledig gemeubileerd en ingericht door een interieur architecte, alles is nieuw en van hoge kwaliteit. Het appartement wordt verkocht inclusief de volledige inboedel, een berging en een privé parkeerplaats in de parkeergarage. Een buitenkans om nog dit voorjaar te genieten van uw eigen plek onder de zon op een van de mooiste plekjes van Ibiza!


Het totale project bestaat uit 64 appartementen met een modern design. Het complex biedt 24h beveiliging, een groot gemeenschappelijk zwembad en een gym. Het complex ligt op enkele minuten afstand van het strand van Cala Vadella en op nog geen 10 minuten afstand van het dorpje San Jose.

De bouw is in een zeer ver gevorderd stadium (95% gereed) en de appartementen zullen nog dit voorjaar worden opgeleverd. In de prijsklasse onder de 500k is dit absoluut een van de allerbeste mogelijkheden op het eiland. Heeft u interesse, reageer dan nog vandaag!

€ 495.000,-

Appartement, 2 slaapkamers, 2 badkamers, 70 m² woonoppervlakte, 27 m² terrasoppervlakte
• Nieuwbouw op Ibiza (zeer schaars!!)
• Dichtbij een van de leukste baaitjes van Ibiza
• Zéér mooie afwerking
• Goed beveiligd
• Groot terras
• Zeezicht
• Volledig gemeubileerd
• Beste optie in prijsklasse <500k!

Wil je meer info of bezichtigen, stuur me gerust een mailtje Rianne@IbizaDances.com

About author

Rianne Toussaint

IbizaDances is een Ibiza lifestyle brand. Ik deel hier alles wat ik ontdek op en over Ibiza. Van verborgen pareltjes, favorieten, bijzondere ontmoetingen, restaurants, bars, de mooiste baaitjes, blogs en nog veel meer. Ik spring overal in zolang het maken heeft met Ibiza en avontuur. Are you ready to jump in with me?

Your email address will not be published. Required fields are marked *