Op mijn Ibiza wensenlijstje

Op mijn Ibiza wensenlijstje

0

Dit restaurant staat al op een poosje op mijn wensenlijstje. Maar gek genoeg komt het er steeds niet van, of sla ik mezelf voor mijn hoofd bij terugkomst in Nederland. Maar hé dat wil nog niet zeggen dat ik deze niet met jullie wil delen natuurlijk.

Waarom staat deze op mijn wensenlijstje? Omdat ik een fan ben van ‘eerlijk’ eten. Er staan traditionele Ibiza-gerechten op het menu van Can Domo, die worden bereid met producten van ecologische boerderijen in de buurt. Daarnaast zien de foto’s van dit restaurant, in een oogstrelende agriturismo, er waanzinnig uit.

Nou ja kijk zelf maar even mee. Oh en heb ik al gezegd dat je op deze plek (op een de Roca Lisa heuvel)  gewoon uitzicht hebt op Ibiza stad?

Oke ik kan nu dus 3 weken mijn handen niet wassen want ik heb ‘Can Domo’ als reminder op mijn hand geschreven…met permanent marker 😉

Ibiza-restaurant- Can Domo Restaurant-Ibiza-Can Domo CD 2

About author

Rianne Toussaint

IbizaDances is een Ibiza lifestyle brand. Ik deel hier alles wat ik ontdek op en over Ibiza. Van verborgen pareltjes, favorieten, bijzondere ontmoetingen, restaurants, bars, de mooiste baaitjes, blogs en nog veel meer. Ik spring overal in zolang het maken heeft met Ibiza en avontuur. Are you ready to jump in with me?

Your email address will not be published. Required fields are marked *