Prachtige statige villa bij Santa Eularia

Prachtige statige villa bij Santa Eularia

5 views
0

Prachtige statige villa met uitbreidingsmogelijkheden gelegen in een rustige omgeving in de prachtige natuur van Santa Eularia. De villa heeft een traditionele en kenmerkende finca bouw aan de buitenzijde maar is van binnen voorzien van modern comfort.

Het hoofdhuis heeft 3 slaapkamers met en suite badkamers en 1 slaapkamer in het gastenverblijf. Het hoofdhuis is 250 m2 groot en het gastenverblijf is 50m2 groot. Heerlijk om met behoud van privacy vrienden en familie uit te nodigen.

Deze villa is ontworpen en gebouwd door een Duits bouwbedrijf. In het hoofdhuis is de begane grond voorzien van vloerverwarming, er liggen zonnepanelen op het dak en 3/4 van het waterverbruik wordt voorzien vanuit regenwater.

Er zijn nu 4 slaapkamers maar dat kan uitgebreid worden door het huis uit te bouwen of intern te verbouwen.

Dit romantische huis heeft vele terrassen waar je gedurende de hele dag kan genieten van de zon. Uiteraard is er een heerlijk zwembad met een diepte van 2.50m een fontein en dakterrassen. Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid en er is een garage geschikt voor 2 auto’s.

Grondoppervlakte 5.300 m2 woonoppervlakte 300 m2, 4 slaapkamers, 4 badkamers.

Prijs 1.890.000

Dit huis heeft enorm veel potentieel en moet echt bezichtigd worden om dat te kunnen laten zien.

Ibiza - koophuis - real estate Ibiza - koophuis - santa eularia Ibiza - koophuis - santa eularia Ibiza - Santa Eularia - real estate Ibiza - real estate - vastgoed Ibiza - real estate - huis te koop

 

About author

Rianne Toussaint

IbizaDances is een Ibiza lifestyle brand. Ik deel hier alles wat ik ontdek op en over Ibiza. Van verborgen pareltjes, favorieten, bijzondere ontmoetingen, restaurants, bars, de mooiste baaitjes, blogs en nog veel meer. Ik spring overal in zolang het maken heeft met Ibiza en avontuur. Are you ready to jump in with me?

Your email address will not be published. Required fields are marked *