Relax, have a cocktail!

Relax, have a cocktail!

0

Zo’n plek waar niemand moeilijk doet, waar de sfeer superrelaxed is en waar een mooie cocktail voor je in elkaar draaien nooit te veel moeite is. Als dat je aanspreekt moet je hier zijn.

In Santa Eularia vlak bij de haven zit dit trendy tentje. En dan trendy zonder dat het plastic of posh wordt. Gewoon lekker aan je fijne cocktail nippen buiten op het terras, of binnen kijkend op de kleurige muren vol graffiti kunst. Heerlijk stekkie waar ze overigens ook fantastische burgers en andere lekkernijen voor je klaarmaken als je honger hebt.

Kortom, Project Social is een heerlijke relaxte plek om een fijne cocktail te drinken en de mooie momenten van de dag nog eens in gedachten voorbij te laten komen.

Project Social - Bar- Ibiza Project Social - Ibiza -cocktails Project Social - Bar - Ibiza

Foto’s via facebook Project Social

About author

Rianne Toussaint

IbizaDances is een Ibiza lifestyle brand. Ik deel hier alles wat ik ontdek op en over Ibiza. Van verborgen pareltjes, favorieten, bijzondere ontmoetingen, restaurants, bars, de mooiste baaitjes, blogs en nog veel meer. Ik spring overal in zolang het maken heeft met Ibiza en avontuur. Are you ready to jump in with me?

Your email address will not be published. Required fields are marked *