Supertip: bohemian Ibiza bestaat nog!

Supertip: bohemian Ibiza bestaat nog!

0

A guy walked into a bar…of nee een vrouw loopt een bar annex restaurant binnen en denkt: zo heeft deze plek er waarschijnlijk 20 jaar geleden ook al uitgezien.

Deze vrouw ben ik en ik ga zitten in deze binnentuin, langs de weg naar Salinas. Ik kijk om me heen en zie een bont en heel uiteenlopend gezelschap van locals, gezinnen met kinderen, paradijsvogels en strandgangers. Maar ze hebben allemaal een ding gemeen, deze mensen zijn superrelaxed en geen seconde bezig met ‘de juiste zonnebril’ of designertassen.

Als je de letterlijke betekenis van Bohemian googled vind je: ‘Een artistiek type dat een vrolijk en zorgeloos leven leidt’. Dat is het! Dat is wat ik hier zie, deze mensen hebben de essentie van onbekommerd leven onder de knie.

Ik bestel een glas wijn en een heerlijke quesadilla en geniet me te pletter. Het bestaat gewoon nog, zo’n plek op Ibiza waar het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan. En die plek heet San Fransisco Bar.

Ik reken uiteindelijk nog geen 10 euro af en besluit dat ik hier zeker nog eens ga terugkomen.

ibiza-bar-restaurant-tips bar-restaurant-ibiza-tips ibiza-restaurant-bar-tips

About author

Rianne Toussaint

IbizaDances is een Ibiza lifestyle brand. Ik deel hier alles wat ik ontdek op en over Ibiza. Van verborgen pareltjes, favorieten, bijzondere ontmoetingen, restaurants, bars, de mooiste baaitjes, blogs en nog veel meer. Ik spring overal in zolang het maken heeft met Ibiza en avontuur. Are you ready to jump in with me?

Your email address will not be published. Required fields are marked *