Thais restaurant op Ibiza…maar dan anders

Thais restaurant op Ibiza…maar dan anders

1

Dit is een thais restaurant op Ibiza…maar dan helemaal anders. Beter, mooier, onverwachter, lekkerder, oogstrelender, vriendelijker…

Ok laat ik bij het begin beginnen. Ten eerste, ik heb getwijfeld of ik deze schat met jullie zou gaan delen. Want dit is mijn stamkroeg, maar dan met fantastisch eten en hele fijne wijn. De plek waar ik altijd als ik op het eiland ben naar toe ga om me culinair helemaal in de wattten te laten leggen. Maar hé sharing is caring zeg ik altijd dus geen spatjes Rianne!

Ten tweede, ik weet niet zo goed waar ik moet beginnen om uit te leggen waarom deze plek voor mij zo’n lovegem is. Om te beginnen vind je dit restaurant op een plek waar je het helemaal niet verwacht, een echte verscholen parel. Maar als je hier binnenkomt waan je je in Bali met een vleugje Marrakech, gecreëerd met Ibiziaanse liefde. Een prachtige oude finca die omgetoverd is tot een adembenemende sprookjesplek met zwembad. En een boutique waar je ALLES wil kopen, of het nou voor je huis of om aan te trekken is.

Ten derde, het eten. Ik ben sowiezo een ernorme liefhebber van Aziatisch eten, maar dat hier een Thaise kok in de keuken staat proef je aan alles. Van de crying tiger tot de curry’s, alles is vers en met de juiste ingrediënten (liefde!) gemaakt.

Verder ga ik mijn mond houden want over deze plek moet je niet lezen die moet je beleven. Lieve mensen, meet my personal favorite: Pom Thai!

PS. Het enige dat je zelf moet doen is via google ontdekken waar je deze parel kunt vinden. Zo wordt het ook een beetje jouw ‘gevonden schat’ in plaats van dat ik alles voor je uitkauw, avontuur!

Ibiza-pom thai-restaurant Ibiza-pom thai-restaurant ibiza- Pom Thai -restaurant

About author

Rianne Toussaint

IbizaDances is een Ibiza lifestyle brand. Ik deel hier alles wat ik ontdek op en over Ibiza. Van verborgen pareltjes, favorieten, bijzondere ontmoetingen, restaurants, bars, de mooiste baaitjes, blogs en nog veel meer. Ik spring overal in zolang het maken heeft met Ibiza en avontuur. Are you ready to jump in with me?

Your email address will not be published. Required fields are marked *